هم خودم تلف شدم باهاش، هم پدرم از دنیا رفت و بچه من رو ندید و بچهم پدرم رو هرگز نخواهد شناخت
خانمها دعا کنید خدا خودش جواب این مثلا مرد رو بده
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
من خودم دوست ندارم بچه بیارم تا وقتی که از پس خودمون بتونیم بر بیام انقدر روی افکار و طرز حرف زدن خودمون کار کنیم که بتونیم از پس تربیت یه بچه در بیایم
خرید سیسمونی و سونوگرافی اینجور چیزا بدون وجود رضایت برام جذابیتی نداره
چون وضع مالیتون الحمدلله خوبه بفکر باشین تواین مدت کلاسای تربیت فرزند برو حتما.به همسرت بگو سنم خیلی مهمه مخصوصا برای مادر باور کن من یکی تو ۲۸ آوردم یکی ۳۵ آسمون تا زمین فرقشه .بگو بذا سرحال باشیم تا بتونیم از پس کارا و چالش بربیاییم.نه اینکه اونا نگران مریضی و پیریمون باشن.بگو بذا پدربزرگ مادربزرگ سرحالی باشیم.
برای بچه دارشدن تون باید هردو راضی باشین ،برای بچه دارشدنت ی دلیل قانع کننده داشته باش ،میدونم مشکل مالی رو خداروشکر نداری ولی اینم دلیل نمیشه
بعضیا برای تنهایی شون بچه دار میشن بچه بزرگ میشه خودش دغدغه داره ممکن اصلا برات وقت نزاره و کم تر سراغت بگیره هرچیزی تو این دنیا ممکن ،ممکن هم نظر و هم فکرت نباشه هدفت از بچه دار شدن رهایی از تنهایی و عصای پیری نباشه .چون تو اطرافم دیدم میگم