2777
2789

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی عم دهه شصتی  +تو سری خور + مظلوم

من نیز هم ولی نات توسری خور

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

میشه منم بیاد شوهرم دهه 60  

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

تیتراژ برنامه کودک پنج عصر و قیافه مهربون خانم خامنه 

فقط شبکه یک و دو داشتن .تلویزیون مبلی گنده 

شیر شیشه ای با تصویر کله یک گاو 

اون همه دوچرخه  سواری و لی لی و بازی

حال متکلم از کلامش پیداست

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ازاین صندوق فلزیای گنده هم داشتین توخونتون😆؟حکم گاوصندوق روداشت😂

آره مال ما سبز بود عکس آهو داشت  

مادر شوهرم هنو زم دارن

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

تی وی شما رو هم میذاشتن رو تاقچه رو دیوار که دستتون بهش نرسه هی کانال عوض کنین خراب شه

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏