ترانه96 مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 212 عنوان دلم گرفته..... | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست سلام،خیلی دلم گرفته از دست شوهرم،همش بهم زور میگه،همش فرق میزاره بین من و خانواده اش و ....دیگه نمی کشم،چیکار کنم؟ تیکر به وقت تولد یک سالگی آقا پسرم... 1396/06/29 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه96 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 212 والا خانواده های ما شهرستانن هر وقت میریم اونجا دعوا داریم اقا خودخواهه همش میخواد پیش خانوادش باشم ... دقیقا تیکر به وقت تولد یک سالگی آقا پسرم...
بستنی6 عضویت: 1394/06/04 تعداد پست: 3575 یعنی من موندم وسط خطته ام شوهر منم همینه واسه من نداری صد بده میفهمم چهار ملیون دا ه برادرش اعتراص کنم میگه قرض دادم
ترانه96 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 212 یعنی من موندم وسط خطته ام شوهر منم همینه واسه من نداری صد بده میفهمم چهار ملیون دا ه برادرش اعتراص ک ... واسه ما قرض هم نیست تا الان کلی پول داده یه برادراش یه قرونم برگردوندن یهش تیکر به وقت تولد یک سالگی آقا پسرم...
دلارام75 عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 1849 منم همین حسو دارم،احساس میکنم دارم با ی ادم مامانی که باید همه کاراشو به مامانش گزارش بده زندگی میکن ... وای ماهون جان دقیقا انگار حرف دله منو زدی شوهر منن همه چیزش عالیه الا این خصوصیتش
afsane5 عضویت: 1395/05/06 تعداد پست: 529 شاید خودت بد عادتش کردی در مورد خرج کردن؟؟؟ روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم 💕💕💕
بستنی6 عضویت: 1394/06/04 تعداد پست: 3575 واسه ما قرض هم نیست تا الان کلی پول داده یه برادراش یه قرونم برگردوندن یهش این هم پس نمیده که اقا برا اینکه روی منو کم کنه میگه قرضه
ترانه96 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 212 شاید خودت بد عادتش کردی در مورد خرج کردن؟؟؟ شایدم،چون من دارم خودم تو فشار میزارم چون باید خرداد ماه خونمون رو خالی کنیم،یه خونه بخریم،ولی اون نباید درک کنه؟؟ تیکر به وقت تولد یک سالگی آقا پسرم...
afsane5 عضویت: 1395/05/06 تعداد پست: 529 شایدم،چون من دارم خودم تو فشار میزارم چون باید خرداد ماه خونمون رو خالی کنیم،یه خونه بخریم،ولی اون ن ... این از خودگذشتگی ها متاسفانه هیچوقت بچشم نمیاد آخرش بهت میگه میخواستی خرج کنی بعد دلت میسوزه که واسه کی از خواسته هات زدی... روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم 💕💕💕
ترانه96 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 212 این از خودگذشتگی ها متاسفانه هیچوقت بچشم نمیاد آخرش بهت میگه میخواستی خرج کنی بعد دلت میسوزه که واسه ... هیییییییییبیببی،شاید،والا خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم تیکر به وقت تولد یک سالگی آقا پسرم...