2777
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 51 پست
سلامت باشی عزیزم من اصلا آمادگی روحی برای بارداری نداشتم این خدا خواسته شد وحشت دارم از بارداری . ام ...

قطعا بارداری خوبی خواهی داشت عزیزدلم، اصلا به خودت استرس وارد نکن، توکل کن به خدا،

بله دقیقا اینطوره، هر چی بهم میگن بریم شمال ولی من فقط دلم مشهد رو میخواد، دلم میخواد برم و یه دل سیر گریه کنم،

حالا فردا یا پس فردا هم میخوام فعلا برم شاهچراغ، برم بشینم تو حرم تا بلکه دلم آروم شه،

وقتی رفتم حتما برا شما دعا میکنم که بارداری خیلی راحت و سالمی داشته باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزم چقدر گریم گرفت بخدا😭😭😭😭😭😭منم ۴ ماه تموم فقط استفراغ کردم، ۴ ماهه غذا نخوردم حتی هنو ...

منم بچمو از دس دادم البته هشت ماه پیش تو هیجده هفته بودم الان این پیامتو دیدم یادش افتادم خیلی سخته..بعد کورتاژ هم یه اسهال شدیدی گرفتم تا همین الان خوب نشدم اصن نمیدونم چیکار کنم

بله عزیزدلم با حرفای شما واقعا آروم میگیرم، داغم هنوز تازه اس، فقط چندروزه از دستش دادم، دقیقا روزی ...

من انقدر حالم وحشتناک بد بود و همش تو راه بیمارستان و بستری میشدم همش ، که اصلا هیچی نخریدم .

من نمیتونستم بیشتر از سه چهار قدم بردارم از شدت آب شکمم . دکتر گفت جونت تو خطره . یا رحمت پاره میشه یا به شش هات آسیب میزنه .

من یه بچه دیگه ام داشتم 

فکر کن خودم یک هفته بود بستری بودم با حال بد ، بچمم تو خونه تب ۴۰ درجه به بالا گرفته بود اصلا پایین نمیومد .من خبر نداشتم . ساعت ۳ صبح خواب دیدم بچم داره صدام میکنه ماماااااان . با وحشت پریدم گفتم جانم ؟؟؟ دیدم تو بیمارستانم و بچم خونس .

بعدا شوهرم گفت دقیقا همون موقع پسرم از خواب پریده بوده با تب . با صدای بلند منو صدا کرده بوده😭😭😭 بعدم میبرنش نصف شب بهش سرم میزنن 

۴ سالش بود بچم پارسال

خدایا خیلی سخت بود پناه بر خودت 

کابوس کابووووس

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
منم بچمو از دس دادم البته هشت ماه پیش تو هیجده هفته بودم الان این پیامتو دیدم یادش افتادم خیلی سخته. ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم،

ماها همدیگرو خوب درک میکنیم، من الان ۴ روزه از دست دادم،

حتما برو دکتر عزیزم، اسهال نباید انقد طول بکشه، من فقط دوروز بعد سقط اسهال شدم

قطعا بارداری خوبی خواهی داشت عزیزدلم، اصلا به خودت استرس وارد نکن، توکل کن به خدا،بله دقیقا اینطوره، ...

من به تو قول میدم 

قوووول میدم 

که صدای دل شکسته ات تا عرش رفته 

مطمئن باش با صبوری الانت ، و شکرگزاری الانت، یه جایزه ویژه از طرف خدا و اهل بیت میگیری .

من قول بهت میدم خدا چنان قشنگ برات بسازه که کیف کنی .

من استرس زیاد به خودم راه نمیدم . 

تا میام استرس بگیرم میگم خدا کریمه . خدا میخواد با رحمتش برام جبران کنه . 

مطمئن باش دردهای الانت، هم ذخیره آخرتت میشه ، هم موجب حاجت رواییت 

التماس دعا عزیزم 

کلی آرزوی خوب برات دارم

من انقدر حالم وحشتناک بد بود و همش تو راه بیمارستان و بستری میشدم همش ، که اصلا هیچی نخریدم .من نمیت ...

چقد حرفات بهم دلداری داد😭😭😭😭😭

من الان ۴ روزه فکرمیکردم بدبخت ترین و زجر کشیده ترین آدم روی زمین منم😭😭😭😭

چه حجم سنگینی از درد رو تحمل کردی، ولی قطعا مرتبه انسانیتت ارتقا یافته

منم حاملم اسی ناخواسته یا بهتره بگم خداخواسته بارداری سوممه هفت هفتم اینجا با همدر ارتباط باشیم تهوع ...

تهوع دارم کم و بیش . بیشتر یه حال مزخرف و بیخودی ام 

غذا خوشم نمیاد 

سرد و گرم میشه بدنم 

سرم یکم گاهی درد میگیره 

همش انگار سر دلم سنگینه

من به تو قول میدم قوووول میدم که صدای دل شکسته ات تا عرش رفته مطمئن باش با صبوری الانت ، و شکرگزاری ...

خدا بهترین ها رو نصیبت کن عزیزدلم، چه دل مهربونی داری، خوش به سعادتت، چقدر با حرفات آروم شدم،

خدا بچه های قشنگتو برات نگه داره، الهی خوشبختیشونو ببینی و لذت ببری❤️

تهوع دارم کم و بیش . بیشتر یه حال مزخرف و بیخودی ام غذا خوشم نمیاد سرد و گرم میشه بدنم سرم یکم گاهی ...

انشالله عزیزم بچت این بار به سلامتی بیاد بغلت 

من تهوع ندارم اصلا برعکس دوتا بارداری قبلیم ولی گرم وسردم میشه سونو قلب رفتی؟

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

چقد حرفات بهم دلداری داد😭😭😭😭😭من الان ۴ روزه فکرمیکردم بدبخت ترین و زجر کشیده ترین آدم روی زمین ...

افرین دقیقا میخواستم همینو متوجه بشی 

هیچوقت فکرشو نمیکردم ظرف روحم چنین گنجایشی داشته باشه . 

من خیلی سوسول بودم . 

واقعا رشد کردم با این مصیبت . 

خب ببین دوقلویی من بدون ارث و بدون دارو بود .

هیچی هیچی این جریان خواست من نبود .

تو اوج درد بودم که دکتر بهم گفت باید عمل لیزر بشی چون یا رحمت پاره میشه میمیری، یا جفت بچه هات میمیرن .

همسرم داشت میگفت خدایا این چه امتحانی....

دستم به پهلوم بود دولا دولا راه میومدم . بهش گفتم این جریان هیچیش دست ما نبوده . باید تا تهش بریم بیینیم خدا میخواد بهمون چی بگه .

نا گفته نمونه که من سه ماه قبل اینکه دوقلوهامو باردار بشم، باردار شده بودم . دوماهه بودم که فهمیدم پوچه 

با درد وحشتناک ساک خالی سقط کردم .

حق دارم این بار هم بترسم 

اما عالم همه به خواست خدا میگرده 

مطمئنم این بار خدا ویژه هوامو داره ان شالله ❤️

خدا بهترین ها رو نصیبت کن عزیزدلم، چه دل مهربونی داری، خوش به سعادتت، چقدر با حرفات آروم شدم،خدا بچه ...

من از ته دلم بهت قول دادم که خدا خوشحالت میکنه ❤️ 

ممنون عزیزم زنده باشی شما هم مهربونی با این همه دعای خیری که برام کردی . الهی هزار برابر این دعای خیر به خودت برگرده .

و خدا رحمت رو بزودی محل رفت و آمد ملائکه بکنه😍❤️