2777
2789
خخخخ دنبال پولشی پس ..خخخخ

نه ببین گشنه گدا نیستم اون حجم از پول وسوسه کننده است اخه خودش میگه خرج کنم برات 

پول مفت میچسبه 

ولی منم ابرو دارم غرور دارم نمیدونم فازم چیه ولی اصلا دوست ندارم حس تیغ زن هارو بگیرم 

سنش زیاده ۲۰سال اختلاف سنی جای باباته 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم یک جای کار غلطه ولی نمیدونم کجاش باسنش مشکلی ندارم حسم یک چیزی میگه ولی نمیفهمم چی

اگه‌مشکلی نداری با سنش اگه اوکی هسی جواب مثبت بده دیگه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
خوب در مقابل خرج کردن یه سری کارها ازت میخاد بعدش...اگه با اونش کنار میایی خودت بسم‌الله... وگرنه بی ...

اها😖راست میگی نه من اهلش نیستم دختر خونه ام من ازدواج میخوام راست میگی البته هرکاری هم نمیکنم براش کثن لقش

ازش فاصله بگیر ... بزار بهش بربخوره .... وقتی هدفش رو میدونی ... بهش امید واهی نده بزار بره دنبال اه ...

اخه تقریبا همکاریم میخوام محترمانه باشه پشت سرم چرت وپرت نگه خرش کنم 

من بهش گفتم درس میخونم بهش میگم الان شرایطش نیست درس دارم؟