2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ جالببب...خب باشه...اسمم مریم مادرم صغری

زنی که به طالع سنبله باشد زنی است بلند بالا و سرخ رو. این زن بسیار مومن وخدا ترس است. در اوائل عمر بسیار صدمه دیده، اما در اواسط و اواخر عمر کارش نیکو شود. بهتر است راز دلش را به کسی نگوید و حرف همه کس را باور نکند. در طول زندگی ممکن است دوره‌ای از خانواده و فامیلش دور شود. از پدر و مادر بهره‌مند نگردد. پاکدامنی و عفت خود را حفظ می‌نماید. فردی سیاه چهره و بلند قد با او دشمنی می‌کند که باید از او حذر کند. عاقبت به خیر است. نباید کاهل نماز شود و اول ماه قمری به روی کلام الله و سبزه یا آب‌های نگاه کند. فرزندان او خوش اقبال و خوش فهم و پر روزی هستند. ماه صفر و روز یکشنبه و لباس‌های رنگین سرخ و سفید برایش خوش یمن است

زنی که به طالع سنبله باشد زنی است بلند بالا و سرخ رو. این زن بسیار مومن وخدا ترس است. در اوائل عمر ب ...

مرسی عزیزم..ینی من بچه دارم میشم🥺🥺دلم امیدوار شد😍فقط اونجا ک میگه از پدر مادر بهزه نبرد ینی چی؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرسی عزیزم..ینی من بچه دارم میشم🥺🥺دلم امیدوار شد😍فقط اونجا ک میگه از پدر مادر بهزه نبرد ینی چی؟

یعنی بهت سودی نمیرسه از سمتشون ولی خب نگران نباش همه ی طالع بینی ها دقیق نیست😍

افسانه مادرم شهربانو

از اولاد به او خیر می‌رسد و از والدین نفع متوسط می‌برد، ولی از خواهر و برادر بهره نبیند. در امر معیشت زندگانی خود بسیار دانا و بیناست. حرام و غیبت به او نمی‌سازد. اگر غیبت بکند در عوض به او تهمت می‌زنند. راز دل خود به کسی نگوید و از زنی با مو‌های سرخ و چشمانی گرد دوری کند چرا که با او دشمنی دارد. شانه سر خود را نباید به کسی دهد؛ چرا که بسیار بد است و بیم سحر و جادو در آن است. کاهل نماز نباشد و از ناپاکی پرهیز کند تا برکت به زندگیش بیاید. ماه شوال برای او خوب است و لباس سفید و سبز و انگشتر فیروزه برای او خوش یُمن است. بهتر است ماه نو را به روی قرآن و سبزه نگاه کند. باید با شوهر خود مهربان باشد و زبان خود را نگه دارد تا روزگار را به خوشبختی بگذراند.

یعنی بهت سودی نمیرسه از سمتشون ولی خب نگران نباش همه ی طالع بینی ها دقیق نیست😍

بله عزیزم ..پدر مادر وجودشون برکته و لازمه ..دیگه سود از این بیشتر؟ بازم ممنون از محبتت قشنگ و جالب بود..باید بگم بلند قد و سرخ رو هستم تا حدودی😅

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرجان خودم الهه مادر

صاحب این طالع زنی باشد خوش خلق و خوش صورت، کاردان و باهوش. تهمت زیاد به او می‌زنند. بر اعضای او خالی یا نشانی باشد و آن نشانه‌ی دولت و اقبال او است. در طول عمر خود یکبار گمراه می‌شود، اما به زودی اصلاح شده و عاقبت به خیر می‌شود. زنی کوشا و در چشم مردم محترم است. غم مردم را می‌خورد. ممکن است علت بیماری در او سحر بوده یا باد پریان چرا که در کودکی بچه پری را اذیت کرده و از این جهت او را آزار می‌دهند، پس دعای باطل سحر بگیرد و در نماز کاهلی نکند. از پدر و مادر نفع نبیند. شانه سر خود را نیز به کسی ندهد. راز دل به کسی نگوید چرا که دشمن بدگو بسیار دارد. از نامحرم پرهیز کند. در سن چهار سالگی خطر مرگ او را تهدید می‌کند، چون از این بگذرد به عمر طببعی می‌رسد. ماه رجب و لباس سبز و آبی برایش شانس می‌آورد.

صاحب این طالع زنی باشد خوش خلق و خوش صورت، کاردان و باهوش. تهمت زیاد به او می‌زنند. بر اعضای او خالی ...

ممنون ازت عزیزم اما از نت بود درسته؟ چون خودم قبلا دی

ده بودم ولی در هر حال ممنونم ازت 

ممنون ازت عزیزم اما از نت بود درسته؟ چون خودم قبلا دیده بودم ولی در هر حال ممنونم ازت

نه گلم طالع هر کس میتونه عقرب یا ثور یا سنبله باشه با حروف ابجد حساب میشه اسم مادر و شخص و از سمت عقرب یا طالع داره و هر اسم یه طالع مشخص شاید بخاطر تشابه دیده باشی

تک نیت میگیری؟

الا ستاره شما بلقیس هست و اگر یکم تلاشتونو بیشتر کنید در هر کاری موفق میشی یه چیزی مانع پیشرفت میشه چون انرژی منفی میگیرید درونتون باید اصلاح شه و خودتونو قوی کنید و به خودتون باور داشته باشید آدم موفقی هستین و میشید اگر خودتون بخواید چ در امور منزل چ شوهر داری یا کار زیرک و چابک هستین

تک نیت میگیری؟

شما هیچ چیز بد بهتون نمیاد غیبت تهمت دروغگویی چون سرشت پاکی دارید هر کدوم از اینا پشت بندش اتفاق بدی براتون میوفته ذات خوبی دارید و خدا بهتون کمک میکنه راستگویی اصل مهم زندگیتونه خودتون قدر خودتونو نمی‌دونید شاید خودتو دوس نداری در خلوت خودت یا هر چیزی مشابه این ک درونتون حضور داره باید حذفش کنید و بدونید خیلی ارزشمند هستین و پاک دل