2777
2789
امیدوارم خوب شه عاصی شدم😩

مرتب استفاده کن گلم خیلی خوبه 

یکمم آب لیمو قاطیش کن 

و اینکه من امتحان کردم با حوله کثیف یا دستمال کاغذی صورتتو خشک نکن سعی کن یه حوله شخصی داشته باشی و مرتب بشوریش 

کاور بالشتتم حتما سه چهار روز یه بار بشور و از بالشت بقیه استفاده نکن 

کرم هم نزن هیچ نوع کرمی حتی آبرسان 

شاید از نظرت نکته های کوچیکی باشن ولی من با رعایت کردنشون صورتم خیلیییی بهتر شده 

این کرمو سرم اینا هم ک میگن بزن ب صورت نزن بیشتر جوش میاری 

من حتی عروسی هم برم کرم نمیزنم 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من خودم پوستم بعد استخر خیلی میسوزه بخاطر کلر اب رو اتیش اصلااا

عه شوهر منم کارش با کلره .از سرکار میاد فقط میگه دارم آتیش میگیرم . دستورشو بده منم واسش درست کنم .فقط براق که نمیکنه پوستو؟ اون بدش میاد برق بزنع

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتب استفاده کن گلم خیلی خوبه یکمم آب لیمو قاطیش کن و اینکه من امتحان کردم با حوله کثیف یا دستمال کا ...

ممنون دعات میکنم اگه نتیجه بگیرم🧡🧡🧡

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

من خیار و میزارم فریزر یخ بزنه، هر روز صبح برمیدارم میزنم به صورتم ده دقیقه، بعد سرشو با چاقو میزنم دوباره میزارم فریزر

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
تو پلاستیک میزاری با مستقیم رو پوستت؟

ن بابا پلاستیک چی 

پلاستیک مانع برخوردش با پوست میشه 

میزارم تو قالب های فریزر یخ میزنه میزنم ب صورت یکم سرده ولی خو ب نتیجه اش میارزه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲