2777
2789
عنوان

دماوندم بیایید جوجمو حدس بزنید چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8339 بازدید | 84 پست
فقط و فقط سالم باشه من اللن ی هفتس درگیر ازمایش و سونوهامم دارم سکته میکنم اولش گفتن مشکوک ب سندروم ...

اون که اولویت هست 

از خدا فقط سلامتی خواستم همین 

بیشتر میخوام حالم خوب باشه 

الحمدلله رب العالمین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم بنظرت مال من درسته اخه گف صددرصد حتی تو سونو هم چاک کردنمال شما انتی هم گف دختر؟

من ان تی نرفتم 

فقط سلامت قلب رفتم اونم دکتر گیر داد بخواب بخواب 

الحمدلله رب العالمین ...
آره رفته ، البته من سردرنمیارم ، الانم میگه بیخیال اگه خودبخود حامله نشم بیخیال بچه دوم میشم

ان شالله که به زودی زود میشه به سلامتی و دل خوس

الحمدلله رب العالمین ...
خدا حفظش کنه عزیزم بنظرت مال من درسته اخه گف صددرصد حتی تو سونو هم چاک کردنمال شما انتی هم گف دختر؟

اره انتیم گفته بود دختر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بنظرتون استفاده زیاد از قرص ضدبارداری و جلوگیری باعث میشه رحم تنبل بشه و بچه سقط بشه

ربطی به سقط نداره ولی قرص جلوگیری باعث تنبلی و سردی رحم میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
زنجانیام خیلی باحالن خونگرم و خوش اخلاق و مهربون

ساغول جانیم🌹❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب خداروشکر خیالت راحت شده

اره فقط و فقط نگرانیم واسه وزنشه اصن نمیفهمم چرااینقدر زده درحالی ک همه چی نرمال بوده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره فقط و فقط نگرانیم واسه وزنشه اصن نمیفهمم چرااینقدر زده درحالی ک همه چی نرمال بوده

نگران نباش 

این سونوگرافی ها اشتباهاتشون خیلی زیاده

الحمدلله رب العالمین ...