2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن طلا دست دوم بخر خوبه بنظرت.!

آره خیلی از نو بهتره 

کارمزد نداره اگه بخوای مثلا طلا بخری طلا مثلا گرمی 4میلیون باشه اگه دست دوم بگیری همون گرمی 4تا یا نهایت 4100برات حساب میکنن 

اما اگه نو بخوای بخری از 4600به بالا برات حساب میکنن شایدم گرمی 5تومن 

اما طلای دست دوم باید خیلی به طلا فروشی ها سر بزنی ببینی کدوم یکی مورد پسنتده بعدشم باید از جای مطمئن بخری عزیزم 

حالا در هر صورت امیدوار بهترین کارو انجام بدی و بهترین ها نصیبت بشه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
ایکجوری باشه ک خعلی خوب میشه من تازه عروسم بندازم مترسم بگن اره بدله چون یکم شبی بدلاس

نه بابا مشخصه طلاست. و خیلی هم زیباست فقط چون تو خالیه ممکنه با ضربه زود کج و خراب بشه. باید مراقب باشی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پایین دست راست اونم اونجوری میگم بنظرت چند تا میشه؟!

عزیزم طلا فروش به طلا فروش گرم ها فرق میکنن اما این ساده ها احتمالا چهار گرمن اون اینه ای هم 5گرمی میشه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️