2777
2789
عنوان

اوژنی میخندی))

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 110 پست

فرشته ای خندید‌ فرشته ای گریست فرشته ای دوید فرشته ای پرواز کرد فرشته ای خسته شد فرشته ای نگاه کرد فرشته ای گناه کرد فرشته ای تباه شد فرشته ای شکست و همه اینها اتفاق افتاد... وقتی فرشته ای عاشق شد...!

قصه ی چشمهات که خونه مو و خراب کرد...قلبم و ویران کرد...چشمام و کور کرد...قصه ی لبهات‌ قرار بود با من چیکار کنه؟...لبهایی که اون شب بعد از مدتها فریاد میزدن...عشق رو فریاد میزدن، درد رو فریاد میزدن، ولی بیشتر از هر چیزی اون لبها‌ تمنا بود، امید بود، امیدی که فریاد میزد بمون

تو با این لبها به من فرصت جنگیدن دادی‌...و من باید از این جنگ سربلند بیرون میومدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از پا گذاشتن به آتش بهشت، فهمیدم جهنم هم میتونه قشنگ باشه..‌.همون لحظه که توی سرمای چشمهات از آتش لبهات کام گرفتم...فهمیدم که سوختن در بهشت یعنی بوسیدن لبهای تو... فهمیدم عشق همیشه اولش قشنگه، اما یکم که نباشی...یکم که کم شی...میشه جنون‌...تو با لبهات من و به جنون‌ کشوندی‌‌‌‌...حالا این عاشق دیوانه باید سر به بهشت میذاشت یا جهنم؟

گذشتِ زمان بر آنها که منتظر می‌مانند بسیار کند

بر آنها که می‌هراسند بسیار تند

بر آنها که زانویِ غم در بغل می‌گیرند بسیار طولانی

و بر آنها که به سرخوشی می‌گذرانند بسیار کوتاه است.

اما بر آنها که عشق می‌وزند

زمان را آغاز و پایانی نیست...

ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم...اما اگه این‌ عشق گناه بود...اگر اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه همدیگه باشیم...

من میگم عشق شبیه توعه...پس اگه گناهه...حالا تو زیباترین گناه منی‌ 

نفس کشیدن از زنده بودن میاد، زنده بودن از ضربان قلب میاد ضربان قلب از سالم بودن میاد و سالم بودن از عاشق نبودن...

عشق یه چیزیه که میاد و همه چیز رو‌ بهم میریزه اون نفست‌ و حبس میکنه ضربان قلبت‌ و تند میکنه و سلامت و از تنت‌ میگیره جوری که به محض فکر کردن بهش لرز به تنت‌ میوفته انگار که مریض شدی‌... و همون عشق در آخر نفست و تنگ میکنه‌ قلب و میشکنه و جسمت و بیمار یه خستگی بی پایان میکنه این همون چیزیه که عشق بهش تبدیل شده البته اسم دیگه اش هست، رنج شیرین