2777
2789
خب برای چی میزارید براتون تصمیم بگیر؟؟ تو تویی اون اونه و هیچ ربطی بهم ندارینهر کسی شرایط و چگونگی ز ...

وقتی تو شرایطش نباشی نمیفهمی چی میگم 

الان کسی جرات نداره بگه بالای چشمت ابروعه اما تو جامعه ما هرچی خوب تر باشی بقیه جای خوبی متقابل از وقاحت استفاده میکنن و تو در سانت نمیبینی عین خودش رفتار کنی تا جایی ک محیط زندگی عوض کنی 

به شوخی تو خلوت باهاش بگو نکنه شوهرم تو رو همه گرفته خبر ندارم؟!چ پروعن حالا اینقدر بدبخت بیچارست چه ...

والا . هنوز پشت سر منم حرف میزنه  حرفای دروغ 😑  موندم واقعا . چه موجودیه این آدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تو شرایطش نباشی نمیفهمی چی میگم الان کسی جرات نداره بگه بالای چشمت ابروعه اما تو جامعه ما هرچی ...

خب تو داری عمیق تر و بزرگ تر میگی 

من صحبتم با خانواده و اطرافیانن که نظرشونو میخوان تو ما حل کنن 

جامعه قوانینش جزا داره ابرو ریزی داره 

منظورت چیه که رفتارش جوریه که نمیشه مثل خودش رفتار کرد یعنی مثلا لخت میشن جلوت یا فحاشی میکنن بزن ۱۱۰ میاد با لگد جمعش میکنه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
والا . هنوز پشت سر منم حرف میزنه حرفای دروغ 😑 موندم واقعا . چه موجودیه این آدم

خب سه تا راه داره یا توعم مثلش شایعه افکنی کنی 

یا به پشمت بگیری

یا با رفتارت بی ارزشش کنی تو فامیل جماعت

بنظرم سومی مقبول تره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خب تو داری عمیق تر و بزرگ تر میگی من صحبتم با خانواده و اطرافیانن که نظرشونو میخوان تو ما حل کنن جام ...

حرفت چیه منو هی ریپ میزنی 

بهت گفتم باید تو شرایطش باشی این حرفایی هم ک میگی مال تو فیلم است متلا تو میتونی خودتو با این ما ار بی آبرو کنی؟ زنگ بزنی خانوادت بندازی زندان ک چی خودت بی آبرو تر بشی؟ بهت گفتم شرایط سمی و تا توش نباشی تیمفهنی این حرفا برا فیلماست 

خب سه تا راه داره یا توعم مثلش شایعه افکنی کنی یا به پشمت بگیرییا با رفتارت بی ارزشش کنی تو فامیل جم ...

ببین اگه عین خودش باشی تو هم سمی میشی اینا افراد سمی هستن ندیدی نمیدونی برا هکنی فک میکنی با این راحتی تنها راه حذفشون کردنه 

خب سه تا راه داره یا توعم مثلش شایعه افکنی کنی یا به پشمت بگیرییا با رفتارت بی ارزشش کنی تو فامیل جم ...

واقعا موندم . خیلی سخته . همیشه هم خونه مادرشوهرمه .

خودشون خونه دارن .‌اما میدونه امکان داره اکه بره بشینه خونه خودش ، دیگه  نتونه  استفاده کنه  از  ماهی تا ۳۰ یا ۴۰ میلیون تومن . شوهرم میبره خونه مادرش . در جا  رو هوا میزنه با بچه هاش .  به شوهرمم نمیتونم بگم خونه مادرت میری کمتر بخر اندازه مادرت بخر .‌میکه خونمون مهمون میاد و میره . در حالی که خدا شاهده ندیدم جلوی مهمونا از اون چیزایی که شوهرم خریده بزارن . یا شامپوهاو تایدها و.... رو بده مهمون . یا هر چیزی رو .  ناراحتم از اینکه  حرف منو میزنه  پشتم دروع و تهمت میزنه و.....    میاد به گوشام میرسه ‌ نمیتونم برم یقشو بگیرم . چون میدونم   رک خواهد گفت  تا حالا من هیچی نگفتم  .و کتمان میکنه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .