2777
2789
عنوان

نفرین من😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 20 پست
منم کینه ایم ولی زبونم نمیچرخه نفرین کنم حالا هم که حدیث امام صادق رو شنیدم بیشتر ترسیدم 

بازبون معمولانفرین نمیکنم بیشتردلیه

ولی نفرینامم بیشترواگذارش کردم ب خداوخدایاخودت میدونی وایشالاسرخودت بیادوازین چیزاس

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا را شکر که اون روزای سخت تموم شده

آره خدا رو شکر شوهرم سر عقل اومد،ولی الان میگم راضی نیستم زندگی دونفر اینطور شه😔بازم نمیدونم شایدم به قول دوستان اصلا از طرف من نبوده و ...

الله اعلم

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩

سلام.دوست عزيز ب نظر من اصلا خودخوري نكن..ممكنه اون ادم  زندگيهاي ديگه اي رو هم خراب كرده باشه و اه ادماي ديگه اي هم  پشت سرش باشه.ب همون اندازه اي ك تو زندگي شما اشوب انداخت بايد ج پس بده.دنيا دار مكافاته از هر دست بدي ازهمون دست پس ميگيري.الان خداروشكر زندگيتون اروم شده فرض كن ك اختلافاتتون ب حدي جدي و شديد ميشد ك خدايي نكرده ب جدايي كشيده ميشد..اونوقت چي؟هرچي ب سر انسانها بياد ب خاطر كرده خودشونه اگر اين ادم الان تو زندگيش مشكل داره حتما ي جاي كارش لنگ ميزده ك نتيجش شد اين..شما چراب خودت ميگيري!؟دعا كن ك ب راه راست و عاقبت ب خيري هدايت بشن باقيش باخدا