ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فعلا دارم دورههایه طراحی میبنم .میخوام کارم بی نقص باشه .
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یا بزنی تو کار آشپزی و فینگر فود اینا که خواهان زیاد داره
ان تو شهرهایه بزرگ خوبه
شهر ما کوچیکه و بیشتر خانما خانه دارو کشاورزی میکنن باخانوادشون براهمین غذا اماده زیاد فروش نداره
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
افرین اگه کارت خوب باشه و جنس بنجل ندی دست مردم یه دفعه ای کارت می گیره و می بینی که نمیتونی برسی هم ...
ببین حتی لازم نیست تولیدی بزنی
فقط قیچی برقیو طراحی میخواد
کلی ادم هست که دوزنده هستن
حتی میتونی بدی تولیدی اماده تحویل بگیری
دلم می خواد در کنارش یه دستگاه هم بزاره که خودکار بعضی از خوراکی ها مثل اجیل و تخمه رو تفت بده بعد ب ...
اختلاف قیمت اجیل خآم با پخته زیاده
به نظرم بصرفه