fati_bahari مدیر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شیخ رعنا | مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 29 پست تا حالا کسی پیش شیخ رعنا رفته؟ یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/14 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 اگر دخترِ چرا شیخِ و اگر پسرِ چرا رعناست😐😐😐😐😐خدایا من دیگه پشم ندارم چشام موند خودم پاشیدم خود مردم بهش میگن شیخ رعنا یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29528 منم مازندرانی ام ساری😁 منم داداش مازندرانمنرین پیش اینا ناموسا و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 منم داداش مازندرانمنرین پیش اینا ناموسا 👌👌 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 کلمه شیخ و رعنا باهم واقعا سم میشه😂 توی مازندرانه بهشهر روستای سارو دقیقا اول روستای سارو خونه اش هستکلی لوح و تقدیر هم داره توی خونه اش هستیکی از لوح تقدیراش بخاطر نازایی بود که درمان شدند یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 وای یاد یه شیخی افتادم معروفه اتفاقا ی رویداد داشتیم من خیلی میخندیدم و تکون میخوردم شیخه گفت فامیلی ... کلی لوح و تقدیر داره خونه اش یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
viria عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2035 کلی لوح و تقدیر داره خونه اش همین شیخی ک میگید؟من شیخی ک باهام شوخی کرد ایزدخواه بود فامیلیش و واقعا هم آدم شریف و خوبی بود .من مذهبی نیستم ولی حال کردم باهاش خشک نبود و شوخ بود حتی شماره خانومشو ک خادم برتر حرم بود داد باهاش صحبت کردیم😍😂خاطرات عاشقشم گفت در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 همین شیخی ک میگید؟من شیخی ک باهام شوخی کرد ایزدخواه بود فامیلیش و واقعا هم آدم شریف و خوبی بود .من م ... خیلی خوبه عزیزمخواستم بپرسم کسی پیشش رفته یک خبرهایی به گوشم میرسید گفتم اینجا سوال کنم یه سری میرفتن راضی نبودن سرشون کلاه رفته یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12399 توی مازندرانه بهشهر روستای سارو دقیقا اول روستای سارو خونه اش هستکلی لوح و تقدیر هم داره توی خونه اش ... نمیدونم والا این اون لوحارو کی داده اون وقت 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نمیدونم والا این اون لوحارو کی داده اون وقت عزیزم خودم همراه یک بنده خدایی رفتم بخاطر اینکه مشکل داشت به گفته ی خود شیخ رعنا خود مشتریاش اوردن براش لوح تقدیر رو یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نمیدونم والا این اون لوحارو کی داده اون وقت یک سری رفتن راضی نبودن خبر به گوشم رسید گفتم سوال کنم کسی بازم رفته یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
shirinbayaniuu عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 416 توی مازندرانه بهشهر روستای سارو دقیقا اول روستای سارو خونه اش هستکلی لوح و تقدیر هم داره توی خونه اش ... این خانم خوبیه این چرندیات رو از خودتون در نیارین دستگیر شایعه میسازین.
anashid76 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1515 این خانم خوبیه این چرندیات رو از خودتون در نیارین دستگیر شایعه میسازین. زندست هنو؟ میگن مرده
مرضیهموسوی عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 362 استاد عبادی معروف کاربلد مومن با صداقت فقط امتحان کنید09103601626