2777
2789
عنوان

پیام های عاشقانه وشیطونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 73 پست
ببین عزیزم تنها راه حل ما نی نی سایتی ها دامن و تاپ قرمز با جارو نپتونه‌‌.

👍لایک😁😁🤣🤣بفول یه حیف نونی دامن چاک دار

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم تنها راه حل ما نی نی سایتی ها دامن و تاپ قرمز با جارو نپتونه‌‌.

میگه راه دور 😂😂از این شهر تا اون شهر یه ماه طول میکشه تا جارو نپتون بکشه زانو براش نمیمونه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

👍لایک😁😁🤣🤣بفول یه حیف نونی دامن چاک دار

من انقد اسکول بودم اولای نامزدی میگفتم من عشقم به تو معنوی یه .

نامزدمم پوکر نگام میکرد و تو افق محو میشد😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
ولی شوهرم ی چیز دیگ میخواست بفرستم متاسفانه امکان پذیر نشد

آها بعله درسته😏☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یاد اون خانومه افتادم که شوهرش براش لباس خریده بود نامه نوشته بود آهای لباس‌های روی جالباسی خخخخخ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اوه شیطون منتظر کی هستی تو

ههه نمیگم بسووووززز😁😁😁منتظرداداشمم قراره امشب بیادمنم مثلاصاب خونم بایدبیدارباشم😭😭

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
من انقد اسکول بودم اولای نامزدی میگفتم من عشقم به تو معنوی یه .نامزدمم پوکر نگام میکرد و تو افق محو ...

خدااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خییللی خوبییینننن😭🤣فقط توافق محوشدن نامزدددتت

یه فکری دارم اسی .برای شوهرت بنویس . زدم بالا ، بکش پایین 😐🚶🏻‍♀️😂چه کنم خو

ببییششووراینجامجردهصتاااااا، رعایت کنین بابا😶😶🤣

خدا نکشتتون کلی خندیدم اسمس های عاشقانه پرید

نی نی سایت نیست سرزمین عجایب😂

بچه ها بخدا دیونه این شما چقد انرژی دارین

دیوونه گیه من شباعودمیکنهههه🤣🤣