2777
2789

مامانم به من میگه پیازبخور🤣انقدپیازخوردم موهام تازانوهامه ولی خودمم شکل پیازشدم تقریبا😁😁

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا موهام تا پایین کمرم بود انقد خوشگل بودن ک نگو ی دفعه موخوره گرفتن شدید مجبورم شدم کوتاه کنم بعد ...

منم پشیمونم از کوتاه کردنن😭😭😭

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

استارتر  مکمل مخصوص پوست مو ناخن یک دوره مصرف کن 

برای من که نتیجه ی خوبی داد 

جوری که رشد موهام کاملا محسوس بود 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

حواست باشه با خوردن قرص زینک و زدن روغنای مختلف بدترش نکنیچون تحریک زیادی هم خوب نیست برای موزینک هم ...

جدی؟ زینک خیلی وقته میخورم البته گاهی پیش میاد ی ماه نمیخورم بعد دوباره شروع میکنم یکی دوماه میخورم...

روغن هم قبلا گاهیی بادوم تلخ میزدم الان رزماری

استارتر مکمل مخصوص پوست مو ناخن یک دوره مصرف کن برای من که نتیجه ی خوبی داد جوری که رشد موهام کاملا ...

منم از مکمل زینک پلاس راضی بودم

ی دوره سه ماهه خوردم نتیجه خوبی داشت

دیگ فاصله و استراحت دادم بعدش،  تا باز ی ورق گرفتم ک ی روز در میون بخورم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مامانم به من میگه پیازبخور🤣انقدپیازخوردم موهام تازانوهامه ولی خودمم شکل پیازشدم تقریبا😁😁

اتفاقا مامان من میگ آب پیاز بزن ولی ی جوریه حس میکنم بو میگیره کله م

اتفاقا مامان من میگ آب پیاز بزن ولی ی جوریه حس میکنم بو میگیره کله م

منم همینه، من پیازنمخورم مامانم بااین روش به خوردم میداد🤣🤣

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
جدی؟ زینک خیلی وقته میخورم البته گاهی پیش میاد ی ماه نمیخورم بعد دوباره شروع میکنم یکی دوماه میخورم. ...

آره تمام ویتامین ها زیاد از حدش ضرر داره

داداشم یه دوران بی رویه هر روز زینک میخورد

بعد احساس کرختی و سستی توی بدنش مخصوصا پاهاش پیدا کرد رفته بود دکتر و آزمایش گفته بودن از زینک زیادیه

رویاهای بزرگی دارم
منم از مکمل زینک پلاس راضی بودمی دوره سه ماهه خوردم نتیجه خوبی داشتدیگ فاصله و استراحت دادم بعدش، ت ...

بله 

زینکم خوبه 

هیر ویت هم تخصصی برای مو هست 

یه مدل مکمل هایی هم هستن زینک و ویتامین های بیشتر و تخصصی دارن 

برای تقویت پوست. و مو و ناخن 

البته زیاده روی هم خوب نیستا برای کبد ضرر داره 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ی جا هم دیدم میگفتن واقعا آب پیاز رشد مو رو زیاد میکنه حالا نمیدونم راسته یا ن

رایته، اب پیاز، برنج

پودر گیاهی ابردوا عالیه برای موهم‌رفع ریزش هم قوی شدن پیازمو

ابردوا اسمشه؟

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍