2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چطوره ابروهام

قاب داره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

قشنگ هستی ولی صورتت درشته دیگه بیستو دو نمیخوره اون عکست هم که رنگ داشت موهات سنت رو بالا برده بود

اللن موهام این مدلی هست صورتمم تو عکس اینطور میوفته 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
همینکه خوشگلی و ناناز عالیه حالا هرکسی گفت یه رقمی بگه ماهی ماه

ای باجی اعتماد به نفسیم کلا خدشه دار اولوب با اصلا تا حالا کسی نگفته 22 سالمه ناراحت اولام کی نیه قیافم تز شکسته اولوب 

گفتم زیبا هستی حالا بعضی ها ریز نقشن بعضی ها سنشون بالاتر می‌زنه بعدم عکس هست خودت رو که ندیدم درکل ...

خیلی ناراحتم ک قیافم زود شکسته شده

خیلی ناراحتم ک قیافم زود شکسته شده

قیافت شکسته نیس گفتم این سن بهت میاد شاید با خودم مقایسه کردم یا هم سن هام 

من خودم 22,سالم بود ترم آخر ارشد بودم چندین بار دم در دانشکده نگرم داشتن کارت دانشجویی خواستن چون هم قدم کوتاه بود هم تپل وزیر نقشم 

الآنم با شوهرم هست ماه فرق دارم ولی معلوم نیست هم سن هستیم 

حالا شما از من قشنگ تری به نظرم من خودم اعتماد به نفس ندارم اصلا شوهرم میگه خوبی و..میگم این حتما یچی دیگه میبینه حالا مهم نیس چندساله میخوره باشی چهرت خوبه دیگه