2777
2789
عنوان

این هفته میرم پیرسینگ ناف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 31 پست
😂😂 شدیم دوتا استارتر بخاطر ما کوتاه بیاد ؟ نه جدی من سوراخ گوشوارم‌ دارم کیپ میکنم ولی خب بعضیا دو ...

من گوشمم سه تا سوراخ داره 😂تو پیرسینگا فقط ناف دوست دارم اینا که تو صورته بدم میاد 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس عموم زد به یه هفته نرسید دراورد به شدت بد شددخواهرشوهرش ناف زد خیلی خوشگل شدمنی ک گوشامو زدممم ...

من گوش و بینی رو زدم اعصابم اینقدر خراب بود می خواستم دربیارم ولی گفتم دردشو که کشیدم تحمل میکنم الان یکسال گذشته اینقدر راحتم😂

من گوشمم سه تا سوراخ داره 😂تو پیرسینگا فقط ناف دوست دارم اینا که تو صورته بدم میاد

خب سلیقتع عزیزم. فک نکنم خیلی سخت باشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
من گوش و بینی رو زدم اعصابم اینقدر خراب بود می خواستم دربیارم ولی گفتم دردشو که کشیدم تحمل میکنم الا ...

بینی رو زدی عفونت نکرد؟ 

من گوش و بینی رو زدم اعصابم اینقدر خراب بود می خواستم دربیارم ولی گفتم دردشو که کشیدم تحمل میکنم الا ...

🤣من دم عید بوددد وایی سر غضروف زدد لعنتی ب دردی داشتم نتونستممم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

به من گفت تا سه روز نزار آب بخوره ولی شاید ناف فرق کنه نمیدونم

چه سخت تو این گرما من هر روز حمومم 

من دوست دارم پیرسینگ ابرو بزنم

به همه نمیاد

یه بار نگین چسبی بزن ببین بهت میاد یا نه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨