2777
2789
والا منم خیلی حوصله ندارم واس بحث........مگه بیکارم تاپیک بزنم ما میتونیم استفاده می‌کنیم نوش جونمون ...

خب چرا با این همه چرت و پرت وقتم رو گرفتی ؟ من که از اول قشنگ تا ته منظورت رو گرفتم خودت اصرار داشتی خلافش رو ثابت کنی 😂

خب چرا با این همه چرت و پرت وقتم رو گرفتی ؟ من که از اول قشنگ تا ته منظورت رو گرفتم خودت اصرار داشتی ...

چون منم دیدم داری چرت پرت میبافی واس خودت...منم از اول هدف و نیت تورو میدونستم .مهم نیست حالا.الانم خودت ناراحت نکن .درس بخون بجای حسودی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون منم دیدم داری چرت پرت میبافی واس خودت...منم از اول هدف و نیت تورو میدونستم .مهم نیست حالا.الانم ...

حسودی به چی 😂

به سهمیه ؟

تو زندگیم تا حالا به حق الناس حسودی نکردم حتی اگر سهمیه هم داشتم انقدری وجدان داشتم که ازش استفاده نکنم 

من که هدف و نیتم از اول مشخص بود نیاز نبود که تو بدونی😂

حسودی به چی 😂به سهمیه ؟تو زندگیم تا حالا به حق الناس حسودی نکردم حتی اگر سهمیه هم داشتم انقدری وجدا ...

پس چکار داری کی داره کی نداره و چرا استفاده میکنه

آنقدر دغدغه ات شده که تاپیک زدی براش

مشخصه چقدر به حق الناس فکر میکنی   

بشین درس بخون 

هیچکی با این چرت پرتایی میگی ب جایی نرسیده فقط دور خودت میچرخی با یسری اراجیف 

آدمهای ضعیف دائم نرسیدن به هدفا و زندگیشون تقصیر شرایط و این و اون میندازن

پس چکار داری کی داره کی نداره و چرا استفاده میکنهآنقدر دغدغه ات شده که تاپیک زدی براشمشخصه چقدر به ح ...

وای تو چقدر قوی ای که چند روزه داری خودت رو پاره میکنی 

اول خودت رو به موش مردگی زدی حالا به دریدگی 😂

بدبخت بی هنر سهمیه ای 

آدم ضعیف تو و امثال تو هستین که خودتون رو به خاطر سهمیه جر میدین ، خیلی‌ ادعای قوی بودنتون میشه بیخود می‌کنین از سهمیه استفاده میکنین و جای بچه های مردم رو میگیرین ☺️