2777
2789
والا منم خیلی حوصله ندارم واس بحث........مگه بیکارم تاپیک بزنم ما میتونیم استفاده می‌کنیم نوش جونمون ...

خب چرا با این همه چرت و پرت وقتم رو گرفتی ؟ من که از اول قشنگ تا ته منظورت رو گرفتم خودت اصرار داشتی خلافش رو ثابت کنی 😂

خب چرا با این همه چرت و پرت وقتم رو گرفتی ؟ من که از اول قشنگ تا ته منظورت رو گرفتم خودت اصرار داشتی ...

چون منم دیدم داری چرت پرت میبافی واس خودت...منم از اول هدف و نیت تورو میدونستم .مهم نیست حالا.الانم خودت ناراحت نکن .درس بخون بجای حسودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون منم دیدم داری چرت پرت میبافی واس خودت...منم از اول هدف و نیت تورو میدونستم .مهم نیست حالا.الانم ...

حسودی به چی 😂

به سهمیه ؟

تو زندگیم تا حالا به حق الناس حسودی نکردم حتی اگر سهمیه هم داشتم انقدری وجدان داشتم که ازش استفاده نکنم 

من که هدف و نیتم از اول مشخص بود نیاز نبود که تو بدونی😂

حسودی به چی 😂به سهمیه ؟تو زندگیم تا حالا به حق الناس حسودی نکردم حتی اگر سهمیه هم داشتم انقدری وجدا ...

پس چکار داری کی داره کی نداره و چرا استفاده میکنه

آنقدر دغدغه ات شده که تاپیک زدی براش

مشخصه چقدر به حق الناس فکر میکنی   

بشین درس بخون 

هیچکی با این چرت پرتایی میگی ب جایی نرسیده فقط دور خودت میچرخی با یسری اراجیف 

آدمهای ضعیف دائم نرسیدن به هدفا و زندگیشون تقصیر شرایط و این و اون میندازن

پس چکار داری کی داره کی نداره و چرا استفاده میکنهآنقدر دغدغه ات شده که تاپیک زدی براشمشخصه چقدر به ح ...

وای تو چقدر قوی ای که چند روزه داری خودت رو پاره میکنی 

اول خودت رو به موش مردگی زدی حالا به دریدگی 😂

بدبخت بی هنر سهمیه ای 

آدم ضعیف تو و امثال تو هستین که خودتون رو به خاطر سهمیه جر میدین ، خیلی‌ ادعای قوی بودنتون میشه بیخود می‌کنین از سهمیه استفاده میکنین و جای بچه های مردم رو میگیرین ☺️