2777
2789
عنوان

شما هم شنیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 39 پست
ناراحت نشو دوستم.  از یه دیگه هم بخوای نگاه کنیم شامگاهی هم درست درمیاد😆

خخخخخ چه نگاهی 😄😄😄😄

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامگاهی کجای بدنه دقیقا؟     من چرا شامگاهی ندارم شامگاهی من کو

پس شامگاهی من کو؟  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
بیکینی، اضافه،.....،  چی بگم آخه شما چرا اینجوری هستید؟ 😂😂😂😂

ب دل نگیر فقط واس شوخی بود   

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
بیکینی، اضافه،.....،  چی بگم آخه شما چرا اینجوری هستید؟ 😂😂😂😂

گلم شامگاهی غلطه شرمگاهی درسته

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

واااااایییی الان دیدم نوشتم شامگاهی 😂😂😂😂😂 تازه شاکی ام شدم چرا مسخره میکنید، 

عاشقتونم 😁😁😁😁☺😐

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

لعنت به این حدس کیبوردم، چند وقت پیش هم تاپیک زده بودم که کلمه داغان  سوژه شده بود، اصلا از بحثم دور شدم و کلی فقط خندیدم

شرمگاهی ربطی نداره من خیلیارو دیدم میگن لیزر کردن ولی هنوز ازدواجم نکردن به اندازه یکی دو میل وارد ...

دوست جانم یعنی ببخشیدا تا پایینش هم که لیزر کنم مشکلات نازایی و....  نمیارم که؟ شنیدم ترسیدم

ولی تاتی جون به نظر من لیزر کردن هیچ ربطی به نازایی نداره الان دختر خانوما این کارو میکنن بعد ازدواج هم بلافاصله باردار میشن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤