2777
2789
عنوان

دختر دندونپزشک با کی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 27 پست
خودش دوست داره شوهرش چکاره باشه؟ چند سالشه؟ از کدو شهر هستش؟

خودش میگه دلم میخاد با یکی ازینا یه مدت وقت بگذرونم سبک سنگین کنم ببینم اخلاقش چطوره بد بود ردش کنم

نه اینجوریکه اصلا نذارن به خاستگاری برسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه کاریه ، این همه موقعیت خوب براش اومده ، یکی رو انتخاب می کرد دیگه

اون نونوایی مگه بد بوده تازه پسره ارشد هم داشته اونو رو هوا میزنن دخترای عاقل و با سیاست

در گوشش بخون اختیارش رو دست خانواده اش نده خودشو بیچاره کنه حق زندگی رو از خودش بگیره ، سنش بره بالا

خیلیا با همین القائات اطرافیان و رویاهاشون موندن و حسرت خوردن

عجب 

ایشون به نظرم با کسی ازدواج نکنه به خیر و صلاحشه چون احتمالا بعد ازدواجم هی میزنه تو سر شوهرش و خانواده شوهرش که من دندونپزشکم و لابد حتما ازتون سواری بگریم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این چه کاریه ، این همه موقعیت خوب براش اومده ، یکی رو انتخاب می کرد دیگهاون نونوایی مگه بد بوده تازه ...

اخه اون احمقا هم متاسفانه به خانوادش میگن

به خودش نمیگن

میگه اون نونواییه اگه به خودم پیام میداد حتما بیرون میرفتم باهاش

ولی من بهش میگم بیرون میرفتی خوشت میومد بعد خانوادت نمیذاشتن بدتر بود که

خلاصه درگیریم

دلم واسش میسوزه

حالا همه باید دلشون واس من بسوزه که تاحالا خاستگار نداشتما🤣