2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 69 پست
علائم من تو بارداری فقط سینه درد تهوع و ویار ندارم زیر چشمام یکم گود شده ولی خیلی خوابالو شدم

من دو تای قبلی یه دختر بود یه پسر ویار شدیییید داشتم و سینه درد .این یکی هیچ علایمی ندارم 

من دو تای قبلی یه دختر بود یه پسر ویار شدیییید داشتم و سینه درد .این یکی هیچ علایمی ندارم

اون بارداری اولت بودبخاطراون منم بارداری اولمه حالت تهوع واینادارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من دخترای این دوره پ زمونه و دوست پسربازی و اعتیاد و پارتی و بدحجابی رو میدید میگفت دختردار بشی فردا تو خیابون با پسرا ببینیش؟ولی وقتی میبینه من یه پسر دارم دلم میخواد این یکی دختر بشه حتی حاضره پول بده دختر بشه بچمون. ولی فعلا باردار نشدم

میگه دختر بزرگ کنی بعد عاشق یه پسر بدرد نخور آشغال بشه؟شوهر یه آدم فلانی بشه؟بدحجاب بگرده؟... دیگه متاسفانه دیدشون اینه ولی وقتی باردار بشم دختر باشه مطمئنم براش جون میده.دنیا بیاد میشه نفسش.داداشمم اینطوری بود

میگه دختر بزرگ کنی بعد عاشق یه پسر بدرد نخور آشغال بشه؟شوهر یه آدم فلانی بشه؟بدحجاب بگرده؟... دیگه م ...

چه دلایل من در آوردی و عجیبی. به نظرم این مغلطه س دیگه. پسر ها که خلافکارتر از دخترهان. دخترها اغلب آروم و سربه راه خانواده هستن.

چه دلایل من در آوردی و عجیبی. به نظرم این مغلطه س دیگه. پسر ها که خلافکارتر از دخترهان. دخترها اغلب ...

البته دیگه خیلی دخترا و زنا هم مثل قبل نیستن... ولی در کل میدونم دلایلش الکی هست...