2777
2789
عنوان

ناهار چ دارید😃شام چ خواهید داشت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 102 پست
خوزستان. الان مازندران

به سلامتی میشه از اونجا بگی چون من اصفهانک و خیلی وقته میخام جابه جا شم فرونشست  که زیاده آلودگی هوا و..... بچه هام میگم بریم شمال برای زندگی 

لطفاً بگو چه جوریه اونجا هوا شرجی نیست 

قیما و مردمش چه جورین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی میشه از اونجا بگی چون من اصفهانک و خیلی وقته میخام جابه جا شم فرونشست که زیاده آلودگی هوا ...

هر شهر و روستایی فرق داره. 

رطوبت هست ولی برای من خوزستانی اذیت کننده نیست . کنار دریا و جاهایی که برنج میکارن رطوبت زیادتره. 

مردم هم مثل همه ایران ... خوب و بد زیاد دارند... بچه ام تو مدرسه اذیت شد که همسرم رفت حساب تک تکشون رو رسید ... روستا هستیم و همه فامیل ... غریبه نواز نیستند .. 

خونگرم مثل جنوبی ها هم نیستند ... اینو با جرات میگم چون جنوب رو دیدم و اصالت خودمم اونجاییه ... 

هر شهر و روستایی فرق داره. رطوبت هست ولی برای من خوزستانی اذیت کننده نیست . کنار دریا و جاهایی که بر ...

قیمت ملک الکی بالاست ... یعنی نظارتی نیست و هرکی هزچقدر دوست داره میگه ...

روستایی هستیم که امکانات صفر در حد دبستان .... بعد زمین متری چهل میلیون ...البته تو این مدت هیچ خرید و فروشی ندیدم . فقط زبونی هی میگن متری چهل ... خوب با این پول تهران خونه میخرم با امکانات بی نهایت و پایتخت نشین میشم 

هر شهر و روستایی فرق داره. رطوبت هست ولی برای من خوزستانی اذیت کننده نیست . کنار دریا و جاهایی که بر ...

اتفاقا اینجا جنوبیا رو سریع میشناسم ظاهرشون معلومه  اهل بگو بخند ن ماشالا پر انرژی  بیشتر شاهین شهرن 

ببخشید مجبور شدم اینجا براتون بنویسم ک درخاستمو قبول کنید من پیش مهدی بیکایی عمل کردم بینیم خیلی بالاست و حس میکنم خوکی شده شما تو یه تاپیک‌ازشون اسم برده بودین شما پیش دکتر عمل کردی؟یا کسیو دیدین پیش ایشون عمل کرده باشه

ببخشید مجبور شدم اینجا براتون بنویسم ک درخاستمو قبول کنید من پیش مهدی بیکایی عمل کردم بینیم خیلی بال ...

من و یکی دیگه عمل کردیم

مال اون خوب شد ولی مال منو بد کرده

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️