2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 35 پست
از کجا میدونی ؟ خدا انقدر  مهربونه منو میفهمه میدونه که چقدر عذاب میکشم واسه همین منو میبخشه

خدا هرگز نمیبخشه و کسی که خودکشی میکنه تو اون دنیا بلاتکلیفه

چون میدونی خودکشی گناه نابخشودنیه و با علم به این موضوع حرف از خودکشی میزنی

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

سلام

با خودکشی وضع بهتر نمیشه و بدتر میشه

پس دنبال راه چاره باشید که خودکشی راه چاره نیست

به این فکر کنید خدای نکرده بعد خودکشی چه بلایی سر خانوادتون میاد

انشاءالله که همه مشکلاتتون حل میشه به امید خدا، توکل به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی ؟ خدا انقدر  مهربونه منو میفهمه میدونه که چقدر عذاب میکشم واسه همین منو میبخشه

اگه اینجوری بود خدا میگفت خوب هرکی خسته شد پاشه بیاد پیش من. خدا به انسان عقل داده و برا هر چیزی هم حد و حدودی قرار داده. با یه روحانی صحبت کن بهت میگه چه عواقبی داره خودکشی. الکی فلسفه نباف

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خدا به تو یه زندگی داده که تو میخوای اونو نابود کنی.این سرگردانی نتیجه کار خودت میشه.همه ادیان ، بوداییها ...به این موضوع اعتقاد دارن.خودت رو گول نزن.اگه بعد از مردن اینو بفهمی ، هیچ کاری نمیشه کرد.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

ما اینهمه عرضه به خرج دادیم درس خوندیم با بهترین رتبه 

الان تنها توی خونه تو شهر غریب 

حوصله داریااااااا والا 

من اگه برگردم نمی رم دانشگا میرفتم یه هنر یاد می گرفتم 

توام برو دنبال علاقت یه هنر عرضه تو به همه ثابت کن

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

خودکشی در فرهنگ اسلامی به معنای عقب نشینی از نیل به غایت کمال و سقوط به وادی حسرت و ناکامی است.

بدین جهت این عمل از نظر اسلام حرام و محکوم است. چنانکه در قرآن کریم می فرماید: «وَلا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکُمْ إنَّ اللّه َ کانَ بِکُمْ رَحیما، وَمَنْ یَفْعَلْ ذلک عُدْوانا وَظُلْما فَسَوْفَ نُصْلیهِ نارا»؛ «و خودکشی نکنید! خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر کس این عمل را از روی تجاوز و ستم انجام دهد، به زودی او را در آتشی وارد خواهیم کرد.»

کلمه «لاتَقْتُلُوا» صیغه نهی است و دلالت بر وجوب ترک عمل دارد.

روایات متعددی نیز درباره مذمت خودکشی وارد شده است. در این روایات، صاحبان این عمل اهل جهنم قلمداد شده و بهشت برای آنها حرام شمرده شده است. در ذیل به چند نمونه از روایات اشاره می کنیم:

1. أبی ولاّد می گوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمِّدا فَهُوَ فی نارِ جَهَنَّمَ خالِدا فیها؛ هر کس عمدا خودکشی بکند، همیشه در آتش دوزخ خواهد بود.»

2. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ بِشَی ءٍ مِنَ الدُّنیا عُذِّبَ بِهِ یَوْمَ الْقِیامةِ؛ کسی که بوسیله چیزی از دنیا خودکشی کند، در روز قیامت بوسیله همان چیز عذاب خواهد شد.»

و در روایت دیگر می فرماید: «الذی یَخْنُقُ نَفْسَهُ یَخْنُقُها فِی النّارِ، وَالّذی یَطْعَنُها فی النار؛ کسی که خودش را خفه کند، خویشتن را در آتش (دوزخ) خفه کرده است و کسی که به خودش نیزه زند، در آتش باشد.»

و نیز فرمود: «کان فیمن قبْلَکُمْ رَجُلٌ بِهِ جرحٌ فَجَزَعَ فَأَخَذَ سِکّینا فَخَزَّ بِها یَدَهُ فَمارَقَأَ الدَّمُ حَتّی ماتَ، فَقال اللّه ُ: بادَرَنی عَبدی بِنَفْسِهِ؟! ...قد حَرَّمتُ عَلَیه الجَنَّةَ؛ میان انسانهای پیش از شما، مردی جراحتی برداشت و از شدّت بی تابی کاردی برداشت و با آن دستش را قطع کرد و از شدّت خونریزی مُرد، پس خداوند فرمود: بنده ام، در گرفتن جان خود بر من پیشی گرفت... هر آینه بهشت را بر او حرام کردم.»

3. امام باقر علیه السلام فرمود: «إنَّ المُؤْمِنَ یُبْتَلی بِکُلِّ بَلِیَّةٍ وَیَمُوتُ بِکُلِّ میتَةٍ إلاّ أَنَّهُ لایَقْتُلُ نَفْسَهُ؛ مؤمن ممکن است به هر بلائی مبتلا شود و به هر نوع مرگ بمیرد، امّا خودکشی نمی کند.»

4. عمرو بن عبید بصری می گوید: «در یکی از جلسات امام صادق علیه السلام شرکت نمودم، پس از ورود و عرض ادب، شروع به خواندن این آیه نمودم که: «والَّذینَ یَجْتَنِبُونَ کَبائِرَ الاثْمِ»؛ «آنانکه از گناهان کبیره پرهیز می کنند.» بعداز خواندن این آیه لحظه ای سکوت کردم. امام صادق علیه السلام فرمود: عمرو چرا سکوت کردی؟ عرض کردم: ای پسر رسول خدا! گناهان کبیره را برایم مشخص کنید. حضرت فرمود: ای عمرو! بزرگترین گناهان چند قسم است:

الف. شریک قائل شدن برای خداوند؛

ب. ناامیدی از خداوند متعال؛

ج. عاق والدین؛

د. کشتن نفسی که خداوند آن را حرام کرده است.

هم کشتن دیگران می گردد.

از مجموع آیات و روایات گذشته استفاده می شود که خودکشی از نظر اسلام از گناهان کبیره محسوب می شود، انجام آن حرام می باشد، و مرتکبین آن اهل دوزخ اند. حتی برخی از گروههای اهل سنت مانند حنبلیها کسی را که خودکشی می کند کافر دانسته و نماز میت را برای او واجب نمی دانند. آنها در این باره به این حدیث استدلال می کنند که: «إنَّ رَجُلاً قَتَلَ نَفْسَهُ بِمَشاقِصٍ، فَقالَ رَسُول اللّه صلی الله علیه و آله : اَمّا أَنَا فَلا أُصَلِّی عَلَیْهِ؛ مردی با نیزه خودکشی کرد و رسول خدا فرمود: من بر این شخص نماز نمی خوانم.» 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فرض کن خودکشی کردی 

فکر خانوادتو کردی مطمئن باش دیگه پیش مردم سرشونو نمیتونن بالا بگیرن

همه جا انگشت نما میشن تا اخر عمرشون باید به مردم جواب پس بدن و به خاطر رفتار شما شرمنده باشن 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

این مطلب رو که دادم بخون بعد تصمیم بگیر

از دانشگاه اخراج شدی جونت سلامت.مگه همه حتما باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشن ؟کلی ادم میشناسم که دانشگاه نرفتن تو زندگیشون اینقدر موفقن که دانشگاه رفته هم حسرتشونو میخورن.البته موقعیتش باشه خوبه تحصیلاته عالیه اما دیگه بخوای به خاطرش خودتو بکشی نه

سلام عزیز

اگه قرار بود با مرگ به ارامش برسی خدا خودش جونتو میگرفت

نه اینکه خودکشی(که یه مرگ ناقص)تو رو به ارامش برسونه.

تازه بعد خودکشی اول بدبختیه

لینک وببین.

گلم،برای رسیدن به ارامش خودتو عوض کن

چون با خودکشی و افسردگی  نه تنها و دلسوزی خونوادت رو

دریافت نمیکنی 

بلکه اوضاع بدتر هم میشه و مدام لعن و نفرینشون پشتته.

بازم فکر کن به زندگی بدون تشویش.

هیچ روانشناسی نمیتونه بهت کمک کنه وقتی خودت نخوای.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من اصلا کاری به این چیزا ندارم میخوای خودکشی کنی هم بکن ولی من خیلی تجربه دارم 99درصد چیزایی که ازشون میترسیم اتفاق نمیوفته و 99مشکلات هم حل میشه هیج وقت شرایط پایدار و یک شکل نیست عوض میشه 

عزیزم

من یک سال معماری خوندم

بعد چون علاقه نداشتم تغیر رشته دادم

تو رشته جدیدم همون ترم اول ازدواج کردم و به خاطر یه سری مشکلاتم اصلا نتونستم درس بخونم

ترم قبل اخراج شدم

امسالم کنکور دادم ولی رشته دلخواهمو قبول نشدم

الانم باردارم و فعلا یکی دو سالی قید درسو باید بزنم

اما به این فکر میکنم که اولا الان راه درس خوندن همیشه بازه

خدا رو شکر خیلی راحت میشه دوباره شروع کرد

دوما تو این مدت شاید از نظر تحصیلی پیشرفت نکردم

اما از نظر زندگی شخصی و خونوادگی کلی جلو افتادم

ان شالله درسم به موقعش

مثبت نگاه کن به شرایطت

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘