2777
2789
عنوان

💩 تو این زندگی

345 بازدید | 45 پست

کی تموم میشهههه 

من دیگه اصلا تحمل این وضعیتو ندارممممممم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂😂😂می تووو...منی ک امشب واقعااا قصد خودکشی کردم...کارامم کردم بعد یادم افتاد کتابمو نخوندم هنوز...اونو تموم کنم بعد ببینم چی میشه 

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
😂😂😂می تووو...منی ک امشب واقعااا قصد خودکشی کردم...کارامم کردم بعد یادم افتاد کتابمو نخوندم هنوز.. ...

با چی ؟😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

با چی ؟😂

قرص برنج داشتیم...تیغم بود

البته بیشتر نظرم رو اولی بود چون دومی امکان نجات بود

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
قرص برنج داشتیم...تیغم بودالبته بیشتر نظرم رو اولی بود چون دومی امکان نجات بود

بنظرم بعد تموم شدن کتابت یه کتاب دیگه رو شروع کن..

قرص برنج بگا میده آدمو دل و روده اتو میریزه بیرون نخور. تیغم باید حرفه ای باشی ندونی کجا بزنی فلج میشی. 

پس نتیجه میگیرم یکم دیگه صبر کن ببین چی میشه.

بنظرم بعد تموم شدن کتابت یه کتاب دیگه رو شروع کن..قرص برنج بگا میده آدمو دل و روده اتو میریزه بیرون ...

کتاب بهانه بود...جرعتشو نداشتم میترسیدم ک نمیرم زندگیم گوه تر از اینی ک هست بشه...خواهرم کسیو نداره من نباشم کی بزرگش کنه...

تنها چیزی ک اون لحظه جلو چشمم بود همون بود واقعا:)