2777
2789
عنوان

عکس حجابم نامزدم به حجابم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 67 پست
والا من جلو شوهر خواهرم با ی تیشرت آستین سه رب و شلوار گشاد هستم دیگه شال نمیپوشم

گلم سنگر بگیر که الان سیل فضولی ها سمتت سرازیرمیشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا جدااز بحث غیرتو اینا هرکی یه سلیقه ای داره همسرشماهم حجابو میپسندن .مثل ماخانوما که دوس داریم تیپ شوهرمون دلخواه باشه یا سربه زیر باشن

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

عزیزم هرکسی تفکراتی داره اگر فکر میکنی اینطوری حالت بهتره به نامزدت بگو. زودتر این موضوع و حلش کنین بین خودتون قبل ازدواج. درضمن به نظر بنده حجاب شما هیچ مشکلی نداره.

من کلا روسری نمیپوشم😂چ بیرون چ داخل ولی اگ بخام با دیدگاه خودتون بگم نه بازم نامزدت افراطیه و اگ در ...

اخ امضاااتتتتت😭😭😭😭😭

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
به اون کار ندارم ولی شما بیرون چادر سر میکنی اینجا مو بیرون بزاری زیاد قشنگ نیست البته خیلی نذاشتی و ...

عزیرم من هنوز به دنیا نیمده بودم و ایشون شوهر خواهرم بوده 

جای داداشمه واقعا ، در همین حد بودم همیشه جلوش از بچگی تا الان 

محرمی گفتن نامحرمی گفتن...

والا خانوادمون همینجوریه

شوهر خواهرم هم همینجورن

واقعا خوشم نمیاد با ۱۷سال سن بخاطر شوهر خواهرم که فاصله سنی زیادی هم باهام نداره بخام حجاب کنم

دقیقا مثل برادر خودمه فرقی نمیبینیم

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

عزیزم اصلا جدااز بحث غیرتو اینا هرکی یه سلیقه ای داره همسرشماهم حجابو میپسندن .مثل ماخانوما که دوس د ...

چ خوبه اسم کاربری تون

درود بر این تاریخ عضویت

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
من کلا روسری نمیپوشم😂چ بیرون چ داخل ولی اگ بخام با دیدگاه خودتون بگم نه بازم نامزدت افراطیه و اگ در ...

من چرا نمیتونم لایکت کنم میگه وارد حساب کاربری خود شوید🤔🤔🤔

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

گلم سنگر بگیر که الان سیل فضولی ها سمتت سرازیرمیشه

دقیقا عزیزم 

انگار باید جلو شوهر خواهرم که چند سال ازم بزرگتره فقط چادر بپوشم دقیقا مثل برادر خودمه خبب

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A