2777
2789
عنوان

سایه زنی که دوسال روی زندگیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12092 بازدید | 180 پست
گذشت و گذشت و هر سال وضعیت مالی شوهرم رو به پیشرفت میرفت.تصمیم گرفتیم بعد سالها بچه ی دوم رو وارد زن ...

مادر شوهرتم کار خوبی نمیکنه فرق میزاره بین عروساش

همینا باعث حسودی شده و زندگیتم سیاه کرده خب

این روزا خیلی این حرفو میشنوم.بخدا همه تو رفتارو کردار شوهرم موندن.حیف که نمیشه خیلی چیزارو بازگو کر ...

استارتر عزیز برای دلت آرزوی آرامش دارم ..

من هم بعد جدایی با نامزدم تنها راه تسکینم شده درس و تحصیل و شغلم 

اینکه همه چی خوب پیش میره و یهو زیرپای آدم خالی میشه رو خوب درک میکنم😔

فقط آخر شبا کمی اذیت میشم ...

روزا انقدر خودمو درگیر میکنم که فکر نکنم اصلا 

ولی شبا ذهنم پر میشه از چرا ؟ چرا ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرتم کار خوبی نمیکنه فرق میزاره بین عروساشهمینا باعث حسودی شده و زندگیتم سیاه کرده خب

مادرشوهرم فوت کرده.عزیزم هر کنشی واکنشی داره.خب من واقعا دوسشون داشتم و احترام میراشتم.اونا با همه مون خوب بودن.اما پاسخی دریافت نمیکردن.مثلا هر سال عید قربون پدرشوهرم قربونی داشت همه پسرا و عروسارو دعوت میکرد.اما عروسای دیگه بخاطر اینکه زحمت کاری گردنشون نیفته فقط موقع نهار میرسیدن و بعدش بدون هیچ کمکی میرفتن.با وجودیکه منم خونه م جدا بود اما دلم نمیومد این پیرزن پیرمردو تنها بزارم.این فقط یک مورد بود.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
استارتر عزیز برای دلت آرزوی آرامش دارم ..من هم بعد جدایی با نامزدم تنها راه تسکینم شده درس و تحصیل و ...

عزیز دلم انشاالله روزای خیلی خوبی در پیش رو داشته باشی .خوشگلم مطمعنا تقدیر و اقبالت قشنگتر از اون چیزیه که خودت فکرشو بکنی.حق داری این روزا هم میگذره.به این فکر کن که اول راه بودی و ادم اشتباهت خودشو نشون داد.من چی بگم که بیشتر از ۲۰سال از زندگیم و جونیمو گزاشتم پای یه آدم اشتباه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
مادرشوهرم فوت کرده.عزیزم هر کنشی واکنشی داره.خب من واقعا دوسشون داشتم و احترام میراشتم.اونا با همه م ...

شاید به ظاهر همسر سابقت پیروز شده ولی خدا هست و میبینه ومن تو اطرافم دیدم کسانی که رکب زدنو بعد سالها جواب گرفتن مطمئن باش بد چوبی میخوره از خدا 

عزیز دلم انشاالله روزای خیلی خوبی در پیش رو داشته باشی .خوشگلم مطمعنا تقدیر و اقبالت قشنگتر از اون چ ...

قطعا اون زن تمام اموال همسر خرت رو بالا میکشه و اون دست از پا درازتر برمیگرده باور کن این اتفاق میافته

زنی که این مدلی وارد زندگی کسی بشه نقشش همینه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شاید به ظاهر همسر سابقت پیروز شده ولی خدا هست و میبینه ومن تو اطرافم دیدم کسانی که رکب زدنو بعد ساله ...

منم خودم تو دور و اطرافم زیاد دیدم.

و ابنو بگم که بخداوندی خدا قسم الان همون دوتا برادرش به درد لاعلاج گرفتار شدن و هر ماه کلی پول دوا درمون دارن میدن 

اما اینوسط مقصر اصلی شوهرمه و اون زن که به خودش جرات داد رو ویرانه ی زندگی یکی دیگه خونه بسازه امیدوارم اون بدجور تقاص پس بدن

پدرشوهرت کاری برات نکرد؟

اون دوتا فوت کردن پدرشوهرم سه چهار سال قبلتر از مادرشوهرم فوت کرد.اگر بودن مطمعنم این اتفاقا نمیفتاد

مادرشوهرم فوت کرده.عزیزم هر کنشی واکنشی داره.خب من واقعا دوسشون داشتم و احترام میراشتم.اونا با همه م ...

عزیزم کاااااملا درکت میکنم 

من فک میکنم اشتباهت اینجا بود که زیادی براشون خوب بودی و اصلا این حرفا و حرکات حسادت آمیز جاریت و شوهراشونو به شوهرت منتقل نمیکردی یا کاری نمیکردی که اون اینا رو بفهمه و زیادی به شوهرت اعتماد داشتی 

خیلی خوبه که به فکر مادرشوهر و پدرشوهر بودی ولی کاش حواست بود خیلی ضایع نباشه مثلا اگه چیزی بابت کاری بهت میدادن مثلا همین چشم روشنی نمیزاشتی کس دیگه بفهمه که بخوان حسودی کنن یا میرفتی اونا رم تو راه میاوردی که باهم کمک میکردین 

منم مامانم خواهرشوهراش جز یکی حسووووووود بودن 

باعث کلیییییی مشکلات شدن ولی مامانم چشم بابامو باز کرد مستقل شدن از اونجا رفتیم حتی من یادمه یه بار سر سفره ناهار بابامو چجوری از خونه شون انداختن بیرون همش هم بخاطر حسادت بود 

الانم امیدتو از دست نده عزیزم تو کاره درستی کردی 

فقط کاش اون دفعه که متوجه شدی مشاوره رو ول نمیکردی با شوهرت هرهفته میرفتی و حق طلاق و حضانت رو میگرفتی ازش اگه نمی‌داد دلیلی نداشت بهش فرصت بدی واقعا بابت اتفاقی که برات افتاد متاسفم 

منم تقریبا یه همچین چیزی رو دارم تجربه میکنم میدونم چقد سخته.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اون دوتا فوت کردن پدرشوهرم سه چهار سال قبلتر از مادرشوهرم فوت کرد.اگر بودن مطمعنم این اتفاقا نمیفتاد

😔😔😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قطعا اون زن تمام اموال همسر خرت رو بالا میکشه و اون دست از پا درازتر برمیگرده باور کن این اتفاق میاف ...

بله همه میدونن که بخاطر اموال و پول وارد این زندگی شد اما خب شوهر پست فطرتم کااااملا کورو کر شده.اصلاا یه آدم دیگه ای شده 

داستانتون یکم شبیه داستان زندگی منه،منم رفته بودم خونه ی بابام وقتی با بچه برگشتم خونه دیدم کلید درارو عوض کرده و قفل بزرگ زده زیربرف با بچه زنگ زدم پلیس اومد صورت جلسه کرد اونا هم دلشون ب حال منو  بچم سوخت سرشومو ب نشونه ی تاسف تکون دادن ولی شوهر بیشرفم با مشورت خانواده اش اینکارو کرده بود باهم نقشه کشیده بودن..‌..منم عزیز خانواده ی همسر و ب قول شما سوگلی بودم خیلی احترام گذاشتم و خوبی کردم در حقشون نمیدونم شما چ حسی دارید ولی من بشدت پشیمونم بخاطر لطف و محبت هایی ک کردم

لطف و محبت بیش از حد مث اعتماد بیش از حد آسیب زننده هستن اون خانواده ای ک مث خانواده ی خودم میدونستم ی بار نیومدن دنبالم بچمم گرفتن نمیدن‌.....امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده و مشکلاتتون زودتر حل و فصل بشه

بله.فعلا که درگیر ثابت کردن تمکن مالی این شوهر گدا هستم.که حق سالهای عمرو جوونی منو تو دست یه وکیل ه ...

اینا خیر نمیبینن ،هرچند تو زندگی من اشغالا بیشتر خوشی دیدن تا خوبا