2789
من پارسال همین موقع حامله شدم نا خواسته و ناخواسته هم از دستش دادم خیلی حس بدیه از دست دادن کسی که د ...

فداتشم ممنونم خدا بهت بهترینشو بده انشالله خیلی ناراحت شدم برات ولی من کلا شانس ندارم ۴روز دیگه موعدمه ولی گمان نمی‌کنم حامله باشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فداتشم ممنونم خدا بهت بهترینشو بده انشالله خیلی ناراحت شدم برات ولی من کلا شانس ندارم ۴روز دیگه موعد ...

عزیز دلم چند سالته ؟

نترس قوی باش خدا شاید الان قسمتت ندونه ولی چند ماهه دیگه بزاره بغلت 

منم خیلی ترسو حتی از دوبار باردار شدن میترسم نمیدونم به خودم تلقین کنم تموم شد رفت 

فقط بخدا بگو سپردمش به خودت 

قوی باش لطفا مثل من نباش نابود میشی 

عزیز دلم چند سالته ؟نترس قوی باش خدا شاید الان قسمتت ندونه ولی چند ماهه دیگه بزاره بغلت منم خیلی ترس ...

۲۷سالمه گلم,همیشه سعی میکنم قوی باشم و توکل به خدا میکنم دلم آروم میگیره فقط میخام زودتر یه نی نی بیارم فاصله سنی زیاد نشه دخترم عاشق نی نیه

۲۷سالمه گلم,همیشه سعی میکنم قوی باشم و توکل به خدا میکنم دلم آروم میگیره فقط میخام زودتر یه نی نی بی ...

سنی نداری عزیز 

ایشلله کع قسمتت شه 

من فکر کردم بچه نداری 

خداروشکر که داری نگران نباش خدا بزرگه خیالت راحت 

سنی نداری عزیز ایشلله کع قسمتت شه من فکر کردم بچه نداری خداروشکر که داری نگران نباش خدا بزرگه خیالت ...

مممنونم گلم اره یه دختر سه ساله دارم ولی تنبلی دارم اقدام‌میکنم نمیشه دلم نمبخاد برم پی دکتر و دارو دوس دارم ناخواسته یهو حامله بشم 

مممنونم گلم اره یه دختر سه ساله دارم ولی تنبلی دارم اقدام‌میکنم نمیشه دلم نمبخاد برم پی دکتر و دارو ...

خدا حفظش کنه برات 

ورزش کنی از فست فود  غذای چرب اینا دوری کن تنقلات به کل حذف 

بیشتر غذا های مقوی بخور 

خیلی تاثیر داره 

بدن هر کسی فرق داره 

یکی از دوستام همینجور اقدام می‌کرد بچه دار نمیشد 

یهو کلا زد به بیخیال گفت خد داد نداد مهم نیست 

دقیقا همون ماه بار دار شد 

میخوام بگم استرس بریز دور بیخیال باش 

میدونم سخته دلی خب سعیتو بکن 

خدا حفظش کنه برات ورزش کنی از فست فود غذای چرب اینا دوری کن تنقلات به کل حذف بیشتر غذا های مقوی بخو ...

میدونه گلم چی میگی متاسفانه تنقلات و بستنی اینا زیاد میخورم ولی قبول دارم باید تغذیه مفید و محلی باشه