2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 28 پست
یوتیوب یکم محتواش پراکنده اس اگه کسی رو میشناسیدپیشنهاد بدید بهم بگید ممنون میشم راسیتش بخاطر مدرک ه ...

چند تا سراغ دارم عزیزم دو تا خوبش کانال باب کانادایی و کانال vanessa هست همین عبارت هایی که نوشتم تو یوتیوب بزنی کانال شون بالا میاره 

این کاربری دست شونصد نفره😵‍💫🥴😂 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به عنوان کسی که ۶ جای مختلف رفتم کلاس زبان هن حضوری هم انلاین 

هیچ کلاسی دلسوزی ندارن فقط پولشون میشناسن و بس خودت باید بری دنبالش که به نظرم خودت بخونی بهتره و در کنارش یه معلم خصوصی خوب پیدا کنی 

میشه چند تا رو برای خودخوان خوندن انگلیسی پیشنهاد کنید

همین دو تا کانال عالین عزیزم خودت باید ببینی واقعا خوبننن . کتاب هم اگه خواستی معرفی کنم گلم. کانال هم نگاه میکنم باز بهت میگم

این کاربری دست شونصد نفره😵‍💫🥴😂 
به عنوان کسی که ۶ جای مختلف رفتم کلاس زبان هن حضوری هم انلاین هیچ کلاسی دلسوزی ندارن فقط پولشون میشن ...

خودم سر درگمم از چی شروع کنم چی بخونم بعدش چیکار کنم اینا رو داره دقیقا درست میگید همینهه

خودم سر درگمم از چی شروع کنم چی بخونم بعدش چیکار کنم اینا رو داره دقیقا درست میگید همینهه

فیلم های انگلیسی بهترین گزینس با زیرنویس فرندز ، لوسیفر ، ومپایر دایریز من از روی این فیلم ها زبانم قوی شد

انلاین بودید؟منم تعریف شو شنیدم اما نمیدونم

نه حضوری

اره برو از نزدیک پرس و جو کن ببین منابع تدریسشون چیه اینا 

سفیر در سطح خودش اسون بود مثلا من سطح upper intermediate بودم ولی الان یه موسسه دیگه تعیین سطح دادم upper intermediate اونا سطحشون بالاتر هست 

درکل سفیر برای speaking  در حد اینکه کار ادم راه بیوفته خوبه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...