پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
خیلییییییی کوچولوعه 😑 کجاش خوبه!! اسفنجی هم بپوشی هنوزم کمه
وزنت چقدره
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
۲۲ سالمه آخه خسته شدم هم سن هام سینه هاشون اندازه سره من هست مال منم تخم بلدرچین🥲😓
منم ۶۵ بودم بابا اومدم رازیانه بخورم جوش زدم پریودم ریخت بهم پرولاکتینم رف بالا . شیرخشک نان۳ خوردم یکم چاق شدم چاق ک نهااااا یکم سرحال اومدم از اسکلت بودن ۳ کیلو اضاف شدم😂ولی ازدواج و بارداری بهترش کرد !