2777
2789
عنوان

با شوهرم کلی الان کتک کاری کردیم🥀💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 47 پست
🤣🤣🤣🤣🤣 از صحبتات فقط یه چیز فهمیدم که خیلی احمقی همین 😆 بدبخت هم هستی

از نگاه تو مشکلی نیست چون آدم احمق همه را احمق میبینه 

برو به زاد و ولدت برس نسل شیر زن هایی مثل تو منقرض نشه

از نگاه تو مشکلی نیست چون آدم احمق همه را احمق میبینه برو به زاد و ولدت برس نسل شیر زن هایی مثل تو م ...

کاش نمک نباشیم روی زخم های بقیه کاش حداقل از اون مادری که با بدبختی زایید مارو چهار تا ادب و تربیت یاد می‌گرفتیم که حالا به اینجا نمیرسیدیم . کاش بتونیم اگه نمی‌تونیم مشکل کسیو حل کنیم دهنمونو باز نکنیم چهار تا چیزم بارش کنیم . بعد تو زندگیتون به یک مشکل میخوریم میگیم چرا من چرا ؟ دلیلش همین دلشکستنا هست . من واقعا این روزا دلم شکسته و با حرفای شما خیلی بیشتر 💔 کاش سر بچه هات بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نمک نباشیم روی زخم های بقیه کاش حداقل از اون مادری که با بدبختی زایید مارو چهار تا ادب و تربیت ی ...

بجای مثل پیرزن نفرین کردن عاقلانه رفتار کن یکی تو زندگیت یکی با مردم درست رفتار کن تا دلت نشکنه 

قرار نیست که یکی نصیحتت می‌کنه دشمنت باشه 

امثال شما فکر میکنید حماقت هاتون با نفرین کردن جبران میشه من از نفرین تو نمیترسم ولی از تولد بچه های بی گناهی که مادرهای بی فکری مثل شما تحویل جامعه میدن با خودخواهی خیلی میترسم 

کاش هنر دیگه ای هم داشتی تو زندگیت

بجای مثل پیرزن نفرین کردن عاقلانه رفتار کن یکی تو زندگیت یکی با مردم درست رفتار کن تا دلت نشکنه قرار ...

الان مثلا توی فضول چه هنری تو زندگیت داری؟ چه غلطی کردی تو زندگیت که الان داری تو سر من میزنی ؟ من یک درصد هم حاظر نبودم با یه آدمی مثل شوهر تو زندگی کنم الان مثلا تو با داشتن همچین شوهری خیلی خوشبختی؟ بچه هم پس انداختی . 🤣🤣🤣🤣 والا هرچی بیشتر تاپیک هاتو میخونم بیشتر از تو شوهرت و بچه هات بدم میاد غربت هستی معلومه 

یعنی تو زندگی هیچکس دعوا نیست ؟ بحث نیست ؟ من اومدم راجب یه چیز دیگه باهاتون صحبت میکنم راجب اون اگه ...

تو زندگی همه دعوا هست ولی تو زندگی همه کتک کاری نمیشه عزیزم

این رابطه بین تو و شوهرت سم خالصه

اول درمان شین به نظرم

تو زندگی همه دعوا هست ولی تو زندگی همه کتک کاری نمیشه عزیزماین رابطه بین تو و شوهرت سم خالصهاول درما ...

میگم مقصرش خودمم کتک هم اینجوری نبوده که بزنه فقط من اونو هلش میدادم یه سمت اونم همینطور و این موضوع هر ۲سال یک بار به اینجا میرسه دعوامون فقط لفظی هست همیشه

الان مثلا توی فضول چه هنری تو زندگیت داری؟ چه غلطی کردی تو زندگیت که الان داری تو سر من میزنی ؟ من ی ...

خدا شفات بده برو بسلامت حوصله کودن های مثل تو رو ندارم که تو لجن زندگی میکنید 

خدا شفات بده برو بسلامت حوصله کودن های مثل تو رو ندارم که تو لجن زندگی میکنید

تو خب زندگیت و قیافت از بس لجن بوده که رفتی دماغتو عمل کردی فکر می‌کنی زندگی همه لجنه. از الان دارم تصور میکنم قیافت مثل جن هست 🤣🤣🤣🤣

میگم مقصرش خودمم کتک هم اینجوری نبوده که بزنه فقط من اونو هلش میدادم یه سمت اونم همینطور و این موضوع ...

بهش بگو بیا منطقی صحبت کنیم. بگو تو دوران اقدام یه کوچولو رعایت منو بکن تا به بچه آسیبی نرسه. با بچه ی خودش بترسون یکمم پیاز داغشو زیاد کن که مثلا شکمم درد کرد به بچه چیزی شد بذار نازتو بکشه😂

بهش بگو بیا منطقی صحبت کنیم. بگو تو دوران اقدام یه کوچولو رعایت منو بکن تا به بچه آسیبی نرسه. با بچه ...

به خدا همینجوری هستیم . خیلی حواسش بهم هست ولی خودت میدونی وقتی مرد ازیه حدی عصبانی بشه بیشتر داغ می‌کنه دیگه منم دیگه به درجه آخر رسوندمش توقع بدتر از همه دعوا هامون داشتم که خب خودشو واقعا کنترل کرد . به قرآن اصلا دست روم بلند نکرد برای ما که فقط دعوامون صحبته هل دادنش برام کتک حساب اومد که تا تاپیک نوشتم همه آوار شدن رو سرم که اول برو زندگیتو درست کن بعد بچه بیار. شوهرم واقعا روحیه لطیفی داره خیلی شدید 

اسی حتما برو روانپزشک در شرایط روحی خوبی قرار نداریاین حجم خشم و نفرت بد دهنی برای یک زن مناسب نیست

حتما شما آدم خیلی اوکی و درستی هستی اره؟ شما هم حتما یه روانشناس برو بگو می‌خوام نماز بخونم ولی دلم نمیاد ناخن های گوگولیمو ریمو کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حتما شما آدم خیلی اوکی و درستی هستی اره؟ شما هم حتما یه روانشناس برو بگو می‌خوام نماز بخونم ولی دلم ...

برای همین رفتارت میگم برو روانپزشک احتمال صدردصد بستری هم بشی چون مشکلت با دارو رفع نمیشه