2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قوی نیسم تب دارم وعصبیم شوهرمو نمیبخشم ،رابطمم هیچ وق مث قبل نمیشه کم بخاطرش عذاب نکشیدم بیپولیش بیم ...

متاسفانه زندگی خیلیا اینه 

سعی کن قوی باشی اگرم نیستی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اناهل تلفظش سخته ادمو یادفیلم حضرت یوسف میندازه. ملورین قشنگه خاصه. مانلی هم خوبه زیاد میزارن این اس ...

رفته اناهل گذاشته دوس دارم تغییرش بدم چن روز بیشتر نیس تغییر بدم یا توخونه خودم اسمشو به دلخواه خودم صداش کنم

چی میخای بزاری؟ اگه خیلی تو مخته تغییربده اینو راحت تغییرمیدن

ملورین یا مانلیا 

البته بعید میدونم باباش بزاره 

نمیزاره پدر پفیوزش مرتیکه سگ پدر 

ولی توخونه صداش میزنم خستم کرده نه پول داره نه خانواده نه بلده ناز بکشه ، فک کرده مامان من پرخاشگره ارزشمم پایینه پفیوز ،نمیفهمه که منم انسانم احساس دارم مادرمرده

ملورین یا مانلیا البته بعید میدونم باباش بزاره نمیزاره پدر پفیوزش مرتیکه سگ پدر ولی توخونه صداش میزن ...

حق داری والا تو درد زایمان کشیدی اون نباید اسمو میزاشت

من خودم برای افسردگیم کتاب صوتی گوش میدم یامیخونم تاثیرداره برام

حق داری والا تو درد زایمان کشیدی اون نباید اسمو میزاشتمن خودم برای افسردگیم کتاب صوتی گوش میدم یامیخ ...

تازه بی پولم هس طلاهامو فروختم خرحشو دادم خرج پوشک واینارم با طلاهام دادم پفیوز بیکار خداروشکر مریضه ،خانوادشم دوزار کف دستش نذاشتن

2790
2823
2791
2779
2792