سلام ی سوال داشتم ازتون
من خودم خانم هستم و کارمند سطح خانواد خیلی خوبی دارم و از نظر قیافه اطرافیان میگن خیلی خواستنی و قشنگ هستی. ازدواج کردم و بچه دارم
همسرم کارمند هست و آدم خوبیه اما همیشه یک مسئله اذیتم میکنه خانم بردارش سطح سوادش خیلی پایین و قیافه خیلی معمولی شاید میشه گفت در نگاه اول واقعا رو به پایین هست خودم وقتی جاریم شد مدام برام سوال بود ملاک برادرشوهر برا انتخاب همسرش چی بوده!!!چون واقعا همه چی حتی خانواده و قیافه معمولی رو به پایین هست حتی دیپلم نگرفته!!!
بگذریم...از وقتی با برادرشوهر ازدواج کرده خیلی به خودش میرسه در حدی که حتی رنگ گلس گوشیش رو با کیفش سِت میکنه و خیلی ولخرج و واقعا تنها خودش برا خودش مهم هست.
متاسفانه خودم برعکس ایشونم با اینکه حقوقم از حقوق همسرم خیلی بالاتر هست اما به خودم نمیدونم چرا نمیرسم😔😔😔😔
قبل ازدواج اینجوری نبودم طوری بود که محیط کارم حداقل روزی یک خواستگار داشتم اما بعد ازدواج که متوجه وضعیت ضعیف همسرم شدم خیلی جاخورده بودم میشه گفت ضعیف ترین فرد بین خانواده م از نظر درآمد همسر من بود بقیه اعضاء خانواده م خودشون و همسراشون درآمد خوبی دارن.
حالا بماند منم سعی کردم پس انداز کنم تا عقب نمونم که خدا رو شکر با همدیگه الان وضع مالی مون خوب هست واقعا.
اما هر وقت دورهمی خانواده همسرم میریم خیلی با خانم بردارش شوخی میکنه و حرف میزنه چیزی به هردوشون نگفتم اما بنظرتون آیا ممکن هست همسرم به ایشون نظری داشته باشند؟ی حس زنانه غریب بهم دست میده😑😑😑
این رو بدون اغراق میگم اگر همسرم با من ازدواج نمیکرد اصلا نمیتونست حتی ماشین داشته باشه مثل وضعیت الان اعضای دیگه خانواده ش بود نمیگم فقط من کمک کردم ولی اگر کمک من نبود نمیتونست
لطف میکنید نظر واقعی تون رو بگین