2777
2789
عنوان

حس شیشم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال دومت تو ذهنم اومد اره کار دنشگاهت اوکی میشه

ممنون:)

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

حتما ❤️هر کس نیاز داشته باشه بهش میگم موفق باشی

ممنونم عزیزم الهی خدا خیرت بده و هیچ وقت از لحاظ عاطفی و مالی محتاج بنده ی خدا نشی🙏🤲⁦❤️⁩

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سوال دومت تو ذهنم اومد اره کار دنشگاهت اوکی میشه

پزشکی تعهدی بندر عباس قبول میشم امسال آیا؟ رتبه منطقه ۲ ام، بین ۶تا۷ هزار میشه آیا؟ 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اون دو تا پسری ک امروز اومدن دنبالم،هدفشون چی بود

شاید باورت نشه ولی حسش کردم کاملا البته به این صورت که مثلا انگار یه مزاحم دنبال یکی بیوفته .به نظرم خودتم میدونی از یکیشون حس خوبی نگرفتی و عوضی بوده

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
ممنونم عزیزم الهی خدا خیرت بده و هیچ وقت از لحاظ عاطفی و مالی محتاج بنده ی خدا نشی🙏🤲⁦❤️⁩

فداتشم مرسی توام همینطور هزار برابر  مهربونیت ب خودت برگرده ایشالا❤️

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

شاید باورت نشه ولی حسش کردم کاملا البته به این صورت که مثلا انگار یه مزاحم دنبال یکی بیوفته .به نظرم ...

دقیقااا.. 

هدفشون چیههه چرا اینجوری میکنه این پسره 

میشه هر چی میدونی بگییی عشقم