2777
2789
عنوان

دنیای بعدیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 74 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا فکر کردم فقط تو قبر میخابم😐

نه عزیز دل اینطوری که عدالتی نخواهد بود 

ببین مثلا صدامی که اونقدر ادم کشته یک اعدام بشه و تموم؟ یا یکی که کلی کار خوب کرده و هیچکس ندیده و قدرش رو ندونسته چی میشه؟ 

و چند تا دلیل دیگه ... 

اینقدررر تئوری و حقیقت هست که من خودم موندم نمیدونم چی به چیه 

تو ماتریکس گیر افتادیم

قبل اومدن به اینجا سرنوشت خودمون رو دیدم و پیمان الست بستیم 

بعد از مردن از جسمی به جسم دیگر میریم اونقدر تا تکامل پیدا کنیم(حاصل تناسخ)

و هزارتاااا چیز دیگه .. 

معلوم نیست چی به چیه 😐

اما از لحاظ شرعی هر انسانی پس از مرگ به برزخ میره و پرونده ش کماکان بازه بنابراین فرضیه زندگی قبلی و تناسخ رد میشه 

درحالی که انسان هایی بودن که زندگی قبل خودشون رو به یاد آوردن 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

اگه قراره بمیریم و باز زنده بشیم پس جهنم و بهشت برا چیه؟

توی قیامت که زنده میشیم جسممون ابدیه و اونجا اونجسم آماده ی بهشت و جهنمه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اگه قبلا تو دنیای دیگه بودیم پس چرا یادمون نمیاد چرا فکر میکنیم الان اولین دنیاس ک داریم زندگی میکنی ...

عزیزم میگن اگه یادمون میومد دیگه ازمایش الهی معنی نمیداد

وقتی از دنیا رفتیم میفهمیم جهان قبلی هم بوده

بعضی ها وقتی به دنیای دیگه میرن احساس میکنند چقدر اشناست وبه خونشون برگشتن.

تو زندگی پس از زندگی تو تجربه های نزدیک بمرگ میگفتن

دیدگاه من کلا فرق میکنه،شاید اگه بگم کلی ریپ بزنید ک فلان و اینا ولی همینقدر بگم تا ب کمال آگاهی نرسی از این بعد خلاص نمیشی،انقدر باید روحت آگاه باشه که فرصت رهایی به دست بیاری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

از الان هم فوضولی میکنیم بعد مرگمون😐

دقیقا😂

من همین دیروز واسم سوال بود،اگر یکی مرده باشه ما هیچوقت نمیدونیم اون دنیا چی شده واسش رفته دنیای دیگه،بهشت جهنم،پوچی یا هرچیزی😂🤦🏻‍♀️

ادم هی کنکجاو میشه شاید واقعا اون چیزی که بهش اعتفاد داریم درست نباشه