2789
عنوان

عکس( بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 17 پست
متن بالا رو‌خوندی؟ اخع ساعتم قهوه ایه مبلم دوس دارم کرم باشه.وسایل آشپزخونه سیلوره کوچیکا.حالا نظرت ...

اون یکی هس بغل طوسیه‌ کرمی هستش اون بهش میاد خب تو که تم خونت کرمه چرا میخوای طوسی قاطیش کنی همون کرم باشه دیگه

اون یکی هس بغل طوسیه‌ کرمی هستش اون بهش میاد خب تو که تم خونت کرمه چرا میخوای طوسی قاطیش کنی همون کر ...

میدونی اخه لوازم اشپزخونم طوسیه.کابینت سفید.یخچال لباس شویی ظرف شویی هم سفیدع فقد کوچیکا سیلور.بعضی از چیزای آسپزخونم رو طوسی سیلور برداشتم .تم خونه هم دوس داشتم کرم بشه .گفتم حالا اگ اینو بخرم اگ مبل کرم یا طوسی خریدیم این به دوتاش میاد

.ولی اگ بگم طوسی رو برام درست کنه باید مبل و قالی طوسی هم انتخاب کنم .اخه طوسی دلگیرع دوس ندارم زیاد همه چی طوسی بشه.حالا برعکس ساعتمم قهوه ای خریدم گفتم به کرم میاد.حالا موندم چیکار کنم ای خدا

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی اخه لوازم اشپزخونم طوسیه.کابینت سفید.یخچال لباس شویی ظرف شویی هم سفیدع فقد کوچیکا سیلور.بعضی ...

خب ببین عزیزم طوسی رنگ قشنگیه ، دلگیرم نیس الان مد شده طوسی ، و اینکه طوسی بیشتر به طلایی میخوره تا کرم ،، میتونی ساعتتو عوض کنی سفید طلایی بخری و اون بالشت مدل اول رو  انتخاب کنی که هم ب وسایل آشپزخونه بیاد هم دیگه رنگارنگ نباشه