2777
2789
عنوان

پیرمرد مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 32 پست
نه ازدواج نکرده اصلا فقط به خاطر اینکه از مادر مریضمون نگهداری نکنه.دوتکه ظرف اب نزنه.همش میگه میخوا ...

دعا میکنم مادرتون سلامتیشون را بدست بیارند

در واقع خواهرتون الان ۷ سال پای این آقاهه مونده حتما راضی بوده،حتما وعده داده بهش،دیگه وقتی مادرش هم راضی نیست،به قول شما خودش اصرار داره

مادر مریضشو ول کرد رفت چسبید به اون 🥺

عزیزم مادرت خیلی خود خواهه داره دونه به دونه تون بدبخت میکنه میخواد بمونید ازش نگه داری کنید 

نه میذاره خواهرت بره پی بختش نه تو بری پی بختت 

با خواهرت نجنگید ۴۰ سال بلاتکلیفی خیلی سخته 

خودتم ۳۵ سالته ۵ سال دیگه تحمل این وضع داری؟ به جای خواهرت مادرت راضی کن هردو برید سر زندگیتون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعا میکنم مادرتون سلامتیشون را بدست بیارنددر واقع خواهرتون الان ۷ سال پای این آقاهه مونده حتما راضی ...

مرسی مهربون💫

چی بگم ...

فوق لیسانس و خوشگلیو...

خود کم بینه اون پیرمرده هم همش خورد میکنه اینو

چقدر بهش گفتم بیا دل بده ۲تایی بریم کار کنیم مامانو به ارزوهاش برسونیم.

یه غذا میذاشت جلومون انقدر جیغ میکشید ابرو تو ساختمون نذاشت برامون.

اونوقت برا اون موش مرده اس کتک خورده لال بوده

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا
من الان هم از مادم نگهداری میکنم هم کار خونه هم کار بیرون.مهریه ۱۴ تا گل کرده کتک از دست بچه هاش بخو ...

اون مرد نمیتونه از بچه هاش جدا بشه مادرت زور میگه که خواهرت نره و بمونه 

بچه ها بعد خواهرت نیومدن از قبل بودن و هستن پدرمیخوان خانواده میخوان  

درمورد مهریه نظر خواهرت اشتباهه نباید به مهریه کم قانع بشه حداقل ۵۰ تا سکه بزنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم مادرت خیلی خود خواهه داره دونه به دونه تون بدبخت میکنه میخواد بمونید ازش نگه داری کنید نه میذا ...

اتفاقا مادرم همیشه میگه یکیو پیدا کنید که ادم درستی باشه خوشبخت زنرگی کنید.

مهرو با بی پدری بزرگ کرد 

هزارجور مریضی گرفت.

کل امواشو برا تحصیل ما فروخت 

یکم بی انصافیه واقعا ولش کنیم تک و تنها

اون مرد نمیتونه از بچه هاش جدا بشه مادرت زور میگه که خواهرت نره و بمونه بچه ها بعد خواهرت نیومدن از ...

زور چی؟

دخترش خیلی یاغی و هرزه اس

دست رو بزرگترش بی دلیل و فقط از رو حسادت کی بلند میکنه؟

اتفاقا مادرم همیشه میگه یکیو پیدا کنید که ادم درستی باشه خوشبخت زنرگی کنید.مهرو با بی پدری بزرگ کرد ...

اخه خودت تاپیک قبلیت گفتی نمیذاره با عشقت ازدواج کنی 

از اون خاطر گفتم 

اخه خودت تاپیک قبلیت گفتی نمیذاره با عشقت ازدواج کنی از اون خاطر گفتم

من خودمم نمیخوام با عشقم ازدواج کنم.

چون اصلا خانواده خوبی نداره.

ولی تصمیم گرفتیم تا اخر عمر با هم باشیم.

مادرم میگه یه ادم درست پیدا کن و ازدواج کن ولی این ادم نه چون خانوادشو کامل میشناسه

اخه خودت تاپیک قبلیت گفتی نمیذاره با عشقت ازدواج کنی از اون خاطر گفتم

من خودمم نمیخوام با عشقم ازدواج کنم.

چون اصلا خانواده خوبی نداره.

ولی تصمیم گرفتیم تا اخر عمر با هم باشیم.

مادرم میگه یه ادم درست پیدا کن و ازدواج کن ولی این ادم نه چون خانوادشو کامل میشناسه

اتفاقا مادرم همیشه میگه یکیو پیدا کنید که ادم درستی باشه خوشبخت زنرگی کنید.مهرو با بی پدری بزرگ کرد ...

من که متاهلم نمیتونم از مادرم دل بکنم،احساس میکنم یه جوری بی معرفتیه تو پیری رهاش کنم،اگه مجرد بودم که بیشتر از این رسیدگی می کردم،احساستونو درک میکنم ،همه ی بچه های خانواده هم این حس را به این پررنگی ندارن،خواهرتون هم هر چند راهش اشتباهه ولی در سنی هست که راهشو خودش انتخاب کنه،در نهایت فکر کنم خواهرتون از این شرایطه خودش راضیه که ۷ سال صیغه مونده

زور چی؟دخترش خیلی یاغی و هرزه اسدست رو بزرگترش بی دلیل و فقط از رو حسادت کی بلند میکنه؟

ولی خواهرت راضی به رفتن

درسته دختره احترام بزرگتر نگه نداشت ولی هر طرف که فکر می‌کنیم هم آقا حقداره نخواد بجه هاش رها کنه هم خواهرت حقدار تو این سن مرد زندگیش انتخاب کنه دختر نوجوان نیست زن ۴۰ ساله ست که خوب و بدش تشخیص میده 

این وسط مخالفت‌ مادرتون اشتباهه اونا راه خودشون میرن چه خواهرت باشه چه نباشه اون مرد بچه هاش رها نمیکنه هر کس هم بود بجه هاش ترجيح می‌داد 

من اگه جای مادرتون بودم رضايت به ازدواج تون میدادم برید پی بختتون 

ولی خواهرت راضی به رفتندرسته دختره احترام بزرگتر نگه نداشت ولی هر طرف که فکر می‌کنیم هم آقا حقداره ن ...

مادرم رضایت به ازدواج های اشتباه داد که خوار و برادرم طلاقی شدن💔

من خودمم نمیخوام با عشقم ازدواج کنم.چون اصلا خانواده خوبی نداره.ولی تصمیم گرفتیم تا اخر عمر با هم با ...

عزیزم شما دقيقا همسن منی انشالله جفتتون سفید بخت بشید ولی حرف اخر اینکه ما آدما هیچکدوم کامل نیستیم 

چه زن چه مرد کمال گرا بودن تا یه حدی خوبه ❤️

من که متاهلم نمیتونم از مادرم دل بکنم،احساس میکنم یه جوری بی معرفتیه تو پیری رهاش کنم،اگه مجرد بودم ...

چی بگم 

فقط میخواد فرار کنه.

فکر میکنه واسش فاتحه میخونه پیرمرده