2777
2789
عنوان

کلخونگ یا بنه یا پسته کوهی برای لک

| مشاهده متن کامل بحث + 50822 بازدید | 108 پست
نه عزیزم طرف ما بنه زیاده خودمون روغنشو گرفتیم الانکه ندارم عکس بدم.انقد میکوبیش تا له بشه بعد شروع ...

من کرمانشاهم شما کجایی؟ 

الان عکس میدم ببین درسته

با پوست سفتش و سبزش و مغزش کامل؟ 

یا خود مغزش 

یا پوست سبز بیرونیش؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کرمانشاهم شما کجایی؟ الان عکس میدم ببین درستهبا پوست سفتش و سبزش و مغزش کامل؟ یا خود مغزش یا پوست ...

ببین اسمش بنه هست بهش پسته کوهیم میگن یه نوعش هست ریزه و پوستش نازکه که راحت با دندون جویده میشه ما بهش میگیم کسور ولی این نیست باید از اون نوعش که درشتره و سفته بگیری بنه به سختی با دندون شکسته میشه

باید کامل با پوست ومغزش بکوبیش. من کرمانم

خب پس درست رفتم مغز توش پوست سفتش و اون پوست سبز نرمه همه رو کوبیدم اما کمی از اون پوست سفتش مونده باید ریز تر بشه، دیگه لازم نیست با روغن زیتون حل بشه؟؟؟ 

میگم فاطمه بدم بیرون روغن گیری کنن برام؟؟؟ 

خب پس درست رفتم مغز توش پوست سفتش و اون پوست سبز نرمه همه رو کوبیدم اما کمی از اون پوست سفتش مونده ب ...

عیب نداره پوست سفتش نیازی نیست پودر بشه هیچی قاطیش نکن خودت راحت میتونی روغنشو جدا کنی

عیب نداره پوست سفتش نیازی نیست پودر بشه هیچی قاطیش نکن خودت راحت میتونی روغنشو جدا کنی

پس انجامش میدم فردا میرم بیشتر میخرم میدم عطاری روغنشو بگیره برام 

خیلییییی ازت ممنونم دعا کن لک هام برطرف بشه خیلی اذیتم بابتشون خیلیییی زیاد 

پس انجامش میدم فردا میرم بیشتر میخرم میدم عطاری روغنشو بگیره برام خیلییییی ازت ممنونم دعا کن لک هام ...

لکات میره دوست من بخاطر حساسیت پشت دستاش سیاه شده بود روغن بنه زد خوب شد این روغن معجزست تازه ما آب بنه درست میکنیم میخوریم خیلی مفیده