2777
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 58 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عدسی داریم   اینجا بارونه جای همگی خالی    

کجایی مگه؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
هویج پلو زعفرونی با سالاد کاهو تازشم کاهومو شستم گذاشتم یخچال    

تا حالا تو عمرم هویج پلو نخوردم خوشمزه است؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
انقددلم میخاد تاحالا درس نکردم😓

چرا  ....راحته که😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
منم شمالیم خورشت چی؟؟

با سبزی های مخصوصه دقیق نمیدونم چیا قاطیش فقط سبزی معروفشو میدونم بهش میگن ترش واش. ترشم هست. بعضیا اسم خورشته  رو میگن قوربیج.پدرومادرم لاهیجانی هستن. شما گیلانی یا مازندران؟

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

قورمه سبزییییی  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

با سبزی های مخصوصه دقیق نمیدونم چیا قاطیش فقط سبزی معروفشو میدونم بهش میگن ترش واش. ترشم هست. بعضیا ...

مازندران اینی که گفتی را تا حالا نخوردم 

[QUOTE=45722122]خیلییییییی من که عاشقشم[/QUOTEخوشبحالت من غذای شیرین دوست ندارم