2777
2789

حالم بده

میدونستم قبل من کسی تو زندگیش بوده

اما نمیدونستم رابطه کامل داشتن...

قلبم درد میاد بهش فکر میکنم

فکر میکردم یه چیزایی رو من اولین کسی ام که باهام تجربه میکنه

باید چه واکنشی نشون داد؟

اینقدر حالم بده که حتی نای بحث یا بیان حالمو ندارم بهش بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه که نمیگفت فکر میکردیم اده فقط باما بوده  چرا تو گذشته کنکاش میکنی انقدر ناراحت نشو ولی خب بیشتر خانما میگن گذشته ادم به خودش ربط داره و بگن پرده نداری توهینه و اینا خب همونجور که ما زنیم حالمون خراب میشه مردا هم اینجورین

بهش فکر کنی یه وسواس پیدا میکنی شوهرتو حساس میکنی درمورد اون زنیکه بعد مجابش میکنی بهش فکر کنه مقایسه کنه فرامو نکن تو زنی بودی که باهات ازدواج کنه اون فقط دم دستی شوهرت بوده استفادشو کرده ولش کرده تو عشقش بودی که بهت رسیده بهش فگر نکن رو اعتماد بنفست تمرکز کن 

منتظر...

حس خیلی خیلی بدیه ، ولی فکر کنم ۹۸درصد پسرای جامعه باکره نیستن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

قبل از شما هراتفاقی افتاده برات مهم نباشه. الانو بچسب اگه کاری کرد توبیخش کن. اینک نیومده ب شماهم بگه بخاطر اینه ک ترسیده وجهش پیش شما خراب شه و شاید اشتباه کرده و پشیمونه از کارش. اونک نمیدونس یروز تو میخای بیای تو زندگیش. شاید کلا قصدم نداشته ک ازدواج کنه ولی وقتی تورو دیده احتمالا عاشقت شده

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
نه که نمیگفت فکر میکردیم اده فقط باما بوده چرا تو گذشته کنکاش میکنی انقدر ناراحت نشو ولی خب بیشتر خ ...

آخه من نگم هم مقایسه میکنه:) اینو مستقیم نفهمیدم خودش بین حرفاش سوتی داد و متوجه شدم تو ذهنش مقایسه وجود داره

گفتن یسری چیزا فقط باعص میشه روی زن و شوهر نسبت ب هم باز بشه. چ انتظاری داری میومد میگف من با فلانی ....؟

توام ب روش نیار چون پررو میشه. ب مردا اگ این چیزارو بگی بی پروا میشن همینک نیومده بهت بگه ینی خجالت میکشه از تو.

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱