2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 19 پست
واااای عزیزم اتفاقا به سپتوم ربط داره منم ۵ تا سقط داشتم تو ۶ هفته بود همشون دکتر گف سپتوم داری باید ...

توروخدا راست میگی؟آخه من پیش ۳تا متخصص سقط مکرر رفتم همشون گفتن تو هفته های پایین معمولا ربطی به سپتوم نداره.دلم یکم آروم شد.میشه یه سوال  کنم شما سپتومت کامل برداشته شد؟آخه بعضیا میگن دکتر یه کوچولو نگه میداره چون اگه کامل برداره ممکنه رحم سوراخ شه.شما کوتاه بود یا بلتد؟ضخیم بود؟من الان یه ماه از جراحی ام گذشته میترسم اقدام کنم واقعا

توروخدا راست میگی؟آخه من پیش ۳تا متخصص سقط مکرر رفتم همشون گفتن تو هفته های پایین معمولا ربطی به سپت ...

منم رحمم دوشاخ بود سپتومش بزرگ

دکترا میگفتن ماه های بالا بچه روازدست میدی چون جاش کمه رحمت کوچیک میشه

اما همین سپتوم چهارماه اردست دادم

چون رحم شکل طبیعی نبست بلاخره

دوومی رو شش ماه ازدست دادم دیگه عمل کردم الان پسرم چهارسالشه

بااستراحت زیاد بارداریم بخیرگذشت

نگران نباش بعد شش ماه ازعمل گذشت اقدام کن استراحتم کن انشاالله دامنت سبز بشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم رحمم دوشاخ بود سپتومش بزرگدکترا میگفتن ماه های بالا بچه روازدست میدی چون جاش کمه رحمت کوچیک میشه ...

مرسی عزیزم.من کوتاه بود سپتومم ولی پهن.ولی با یه مرحله برداشت.البته شما هم تو ماه های بالا از دست دادی من دکترم گفت زیر ۳ماه معمولا به خاطر سپتوم نیست سقط.چون بچه هنوز کوچیکه .من پزشک جراح ام گفت ۱ماه بعد جراحی مجازی به اقدام.ولی پزشک زنان خودم که تخصص سقط مکرره گفت ۱ ماه کمه حداقل ۳ماه صبرکن.بازم میترسم ولی😓

توروخدا راست میگی؟آخه من پیش ۳تا متخصص سقط مکرر رفتم همشون گفتن تو هفته های پایین معمولا ربطی به سپت ...

نبابا مشکل من که با جراحی حل شد برامن بزرگ بود ۱۲ میلیمتر همشو برداشت دکتر تو تهران تو بیمارستان یاس عمل کردم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چجوری نزدیک چهار ماه جنسیت بچه رو فهمیدی؟؟بعد سیسمونی ازالان خریده بودی؟؟؟

داخل سه ماه مشخص میشه و اینکه آزمایش خون داده بودم عزیزم.

سیسمونی ک نخریده بودم فقط چندتا لباس که همش نگاهشون میکنم؛)

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار