fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6608 عنوان ی حس ششمی خیلیییییی قوی یا تک نیت بیاد جان مادرش ی بارم ک شدع 30 بازدید | 5 پست کی منو شوهرم آشتی میکنیم؟؟آیا موادش ترک میکنه،؟اگه اشتی از طرف خانواده اونا یا ما؟؟؟ سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 1403/05/10 | 10:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 مواد ترک نمیکنه ، طلاق گزینه مناسبی برای شما است ازدیروز مردمو داری سرکار میزاری اخه چرا؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
veil عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 660 ازدیروز مردمو داری سرکار میزاری اخه چرا؟ سر کار چیه ، هر کسی فکر میکنه سر کاری است سوال نپرسه من زور نکردم کسی رو ، خانم ها لطفاً سوال نفرمایید
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 سر کار چیه ، هر کسی فکر میکنه سر کاری است سوال نپرسه من زور نکردم کسی رو ، خانم ها لطفاً سوال نفرما ... همرو میگی نمیشه امکان نداره رابطه پوچه تهش بده طلاق میگیری... یعنی همه اینجورین؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6902 مواد ترک نمیکنه ، طلاق گزینه مناسبی برای شما است ککی ازدواج میکنم... نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری