2777
2789
چرا كه نه عزيزم احتمالش خيلى بالاس مخصوصا كه سن پايين باشى و رحمت حسابى آماده باشه

من سنم پایین نیست ۳۳ سالم هست الان ۶ سال هست منتظر بچه هستیم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زير نظر دكتر اقصى كه مرده كار ميكنه خيلياشونم دكتر اقصى انتقال ميداد، يكى از دوستامم كه تو همون گاندى باهاش آشنا شده بودم بار پنجمش و رفت پيش دكتر من الان پسرش ٦ ماهشه

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
من سنم پایین نیست ۳۳ سالم هست الان ۶ سال هست منتظر بچه هستیم

چقد دير اقدام كردى انشالله دوقلو بشه همون يه دونه ام بده به همه منتظرا صحيح و سالم باشه نتيجه بگيرن

[QUOTE=45715750]چقد دير اقدام كردى انشالله دوقلو بشه همون يه دونه ام بده به همه منتظرا صحيح و سالم باشه نتيجه بگيرن[/QUOTE

دکتر همسرم به ivf رضایت نمیداد ۳ بار عمل واریکوسل انجام داد اما بعد چند ماه مقدار اسپرم کاهش پیدا میکرد تا اینبار که صفر شد و داریم با دارو مقدار اسپرم رو بالا میبریم

وااای خدا خیلی بزرگه همیشه بهش اعتماد دارم

عزيزم ، باورت ميشه بار آخر كه مثبت شد تمام ٩ ماه و شب و روز فقط ميگفتم خدايا خداوندا التماست ميكنم بهمون رحم كن

عزيزم ، باورت ميشه بار آخر كه مثبت شد تمام ٩ ماه و شب و روز فقط ميگفتم خدايا خداوندا التماست ميكنم ب ...

😍😍😍😚😚😚😚

من خودم سه بار بيمارستان گاندى انجام دادم بدون هيچ نتيجه اى برادرشوهرم و جاريم رفتن بيمارستان مهر دك ...

عزیزم میشه بپرسم چقد هزینه کردین؟

دوست جونام میشه واسه براورده شدن آرزوم ی صلوات بفرستید