2777
2789
عنوان

دلم لک زده برای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 92 پست
اگه کمی دراز بکشی جذب میشه 

من درازم که میشم وقتی بلند شم کامل تخلیه میشه😐

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس رنگی انداختم درد داشت ولی نه اونقدر که نشه تحمل کرد پشیمونم از اینکه بخاطر ترس از دردش دو سال ...

منم اشتباه کردم زودتر پیگیری نکردم

الان پشیمونم که انقدر برای درمان فاصله انداختم😔

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
حوصلشو ندارم خواهر باید حتما زود خودمو بشورم

منم همینطور بودم خیر سرم سه ماه اقدام داشتم ولی زرتی بعدش میرفتم خودمو میشستم چندشم میشد 😷

ماه اخر گفتم بذار ببینم این نی نی،سایتیا هی میگن نیم ساعت بخواب پاتو بزن به دیوار منم یه بار اینکارو بکنم ببینم چی میشه

نیم ساعت اینکارو کردم بعد با تهوع و حالت چندش فراوون رفتم حموم 😁😷

درکمال تعجب همون ماه گرفت اقداممون

شنیدم الان بی حس میکنن. وای من ازتصورشم میترسم

اصلا نترس من یه فیبرم اندازه یه طالبی داشتم که دکترم  گفتبرای تو عکست دردناکتره و بخاطر همون فیبرم من بعد عکس خونریزی داشتم ولی باور کن دردش غیر قابل تحمل نیست من انقدر که از این ور اونور شنیده بودم منتظر یه درد فوق العاده بودم که دکتره گفت تموم شد گفتم همین؟؟؟ گفت پس چی

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
والا تنبلی تخمدان منو با همین ازمایش همه دکترا فهمیدن ذخیر تخمدانم خیلی خیلی بالا بود نشون داد تنبل ...

عزیزم ذخیره تخمدان شما چقدر بود؟؟

خدایا مراقب همه نی نی ها باش وصحیح و سالم بغلشون بگیریم الهی آمین .الهم صل علی محمد و آل محمد