2777
2789
عنوان

حمله آسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فوق تخصص ریهشما که مشهدی هستی برو پیشش صدرایی فر تو کوثر هست نوبت دهی هم از سایت داره برا پنجشنبه هم ...

اونیک بهتره صدرایی فر هستش ؟؟ 

ن عزیزم مشهدی نیستم ولی ب زودی میرم پابوس امام رضا 

اگ واقعا خوبه مدارک پزشکی مو ببرم ی نسخه پیشش 

دعات میکنم 🌸

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
سر شمام گاهی تیر میکشه یامن فقط اینجورم

اره تیر میکشه بعضی وقتا چشام سیاهی میره از جام بلند میشم 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
وای منن دقیقا پامیشم بیشترهیعنی اینم از اسم یا از استرسه؟

هر دو و ممکنه کم خونی ام باشع

بخورا حتما

ی تکسنین اتاق عمل بمن گف وقتی حجم خون بیشتر باشه تو بدن اکسیژن رسانی هم بیشتره پس حتما شربت شیره بخور مخصوصا صبحا ک جون بگیری پاهات یخ نکنه 

منم تورکم ۲۳سالم یه دختر ۲ساله دارم معرفیتو دیدمچقدر منی شما😅

عزیزمممم تورک کجایی 

خداحفظش کنه گل دخترتو

هر دو و ممکنه کم خونی ام باشعبخورا حتمای تکسنین اتاق عمل بمن گف وقتی حجم خون بیشتر باشه تو بدن اکسیژ ...

حتما از امروز شروع می‌کنم میخورم یه قاشق تو آب گرم حل کنم؟یا آب سر