2777
2789
تو اینستا دیدم یکی از اهالی تبریز اسکرین برنامه آب و هوای شهرشون رو گذاشته بودن، نوشته بودن ما با هو ...

اره راس میگه من دقت کردم شهرمون شبا که خنکه دما میشه ۲۹

بعد اردبیل روزا ۲۲ هس شبا ۱۷

تقریبی

فک کن چه عشقی میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تبریزم هوا امسال عالیه دو سه روز گرم شد تعطیل کردن از دیروز هوا انگار بهاری هست خنک شب سردم بود حتی با بستن پنجره ها بازم سرد بود😁😁 از گرما با شدت متنفرم بخاطر عرق و اینا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دیگه بعضیا تو این تاپیک شروع کردن به اغراق. بزرگنمایی که ما با پتو میخوابیم و ما یخ زدیم و ما لرز کردیم و... تو چله تابستون دیدیم هوا خنک بشه ولی نه تا این حد که شما بزرگنماییش میکنید . خب که چی؟؟ 

اره راس میگه من دقت کردم شهرمون شبا که خنکه دما میشه ۲۹بعد اردبیل روزا ۲۲ هس شبا ۱۷تقریبیفک کن چه عش ...

واااهاهاااای

😨

البته من خودم گرما رو بیشتر دوست دارم تقریبا. 

شهرمون سرماش وحشتناکه، از سرما می ترسم دیگه. 

🤐🤐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حالا دیگه بعضیا تو این تاپیک شروع کردن به اغراق. بزرگنمایی که ما با پتو میخوابیم و ما یخ زدیم و ما ل ...

ن واقعا تو بعضی مناطق سرده

دیروز تو مینو دشت و ازاد شهر بارون میومد مثل سیل هوا هم خنک واقعا نیاز به لباس گرم داشت ادم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
واااهاهاااای😨البته من خودم گرما رو بیشتر دوست دارم تقریبا. شهرمون سرماش وحشتناکه، از سرما می ترسم د ...

مام مث شما

سرمامون استخوان سوزه اصن نمیشه بری بیرون

ولی متاسفانه گرماش هم وحشتناکه

ما تا خرداد که هوا سرد بود نمیشد بری بیرون

بعدشم به شدت گرم شده

الانم ۱۰ روز دیگه بوی پاییز میزنه و باز نمیشه بری بیرون از سرما

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره راس میگه من دقت کردم شهرمون شبا که خنکه دما میشه ۲۹بعد اردبیل روزا ۲۲ هس شبا ۱۷تقریبیفک کن چه عش ...

اردبیل زمستون های خیلی سردی داره تبریز عشقه هم الان خنکه زمستون هاش هم سرد هست ولی اندازه اردبیل یخبندان نیست قابل تحمل تره من عاشق زمستون هستم😍

اینجا هم خیلی گرمه علاوه بر گرما شرجی آدمو کلافه میکنه از در خونه نمیشه پامونو بیرون بزاریم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اردبیل زمستون های خیلی سردی داره تبریز عشقه هم الان خنکه زمستون هاش هم سرد هست ولی اندازه اردبیل یخب ...

اره حتما خیلی سرده

چون منم شهرم کوهستانیه الان دما حدود ۳۷ هس ولی سرماهاش هم استخوان سوزه 

ما فقط تیر و مرداد گرما داریم بعد میفتیم تو سرما

حالا دیگه بعضیا تو این تاپیک شروع کردن به اغراق. بزرگنمایی که ما با پتو میخوابیم و ما یخ زدیم و ما ل ...

ن واقعا خنکن..من دوسال پیش تو چله ی مرداد اومدم اردبیل خنکه خنک بود

هر بار این درو محکم ببند برو
اووووف.منم ساکن جنوبم اینجام۴۵ب بالاس

باز خوبه سمت جنوب مرطوبه و کولراتون گازیه

ما با کولر ابی این دما رو تحمل میکنیم😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
باز خوبه سمت جنوب مرطوبه و کولراتون گازیهما با کولر ابی این دما رو تحمل میکنیم😂

هعـــــــــــــی خاهر غربت .گرما.

اره دو تاش داره مثه اسب میدوعه

هر بار این درو محکم ببند برو