2777
2789

فقط گفتار درمانی و یه سوره هس نمیدونم کدومه خوبه برای لکنت و تخم کفتر

‏شازده کوچولو پرسید:دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد:کدوم یکی برای پرنده مهمتره؟بال چپ یا بال راست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط گفتار درمانی و یه سوره هس نمیدونم کدومه خوبه برای لکنت و تخم کفتر

یکبار گفتار درمانی بردم گفت به خاطر استرسه و خوب میشه گفت برای اطمینان خاطر چند جلسه سبک گفتار درمانی بیار که قبل از اینکه نوبتش بشه خوب شد ولی متاسفانه دوباره شروع شد

یکبار گفتار درمانی بردم گفت به خاطر استرسه و خوب میشه گفت برای اطمینان خاطر چند جلسه سبک گفتار درمان ...

علت ترسشو پیدا کن

‏شازده کوچولو پرسید:دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد:کدوم یکی برای پرنده مهمتره؟بال چپ یا بال راست؟
علت ترسشو پیدا کن

یکبار شارژر تبلتش زد تو پریز جرقه زد ترسید فک کنم بعد اون اینطوری شد اما نظر دکترش این که چون سنش کمه و یه خواهر کوجولو داره بهش کم توجهی شده

یه نفر بهم گفت تخم مرغ نده خودم احساس کردم تخم مرغ میخوره شدید میشه دکترش گفت کشیده باهاش حرف بزنین خیلی تاثیر داره اما فک کنم خوب بشه باید اینکار حداقل تا ۶ ماه ادامه بدم

۳/۵

اصلاااااا نگران نباش دوره ای هست ورفع میشه فقط وفقط حواست باشه به هیییییییچ عنوان نباید نسبت ب لکنتش واکنش داشته باشین عادیه عادی برخورد کنید یه کم ارامش بیشتری براش ایجاد کن با حوصله ب حرفهاش گوش کن براش کتاب بخون وبعد بگو برام تعریف کن قصه رو 

فقط خواهش میکنم اصلا اجازه نده کسی اداش رو دربیاره یا بهش تذکر بده که ......یا قیافه ناراحت بگیره 

عادی اگه از سه هفته بیشتر شد ببرش گفتار 

مغزیحات هم بهش بده هر روز 

اصلاااااا نگران نباش دوره ای هست ورفع میشه فقط وفقط حواست باشه به هیییییییچ عنوان نباید نسبت ب لکنتش ...

از زمان شروعش که سه هفته گذشته ولی دوره ای بود ده روز خوب بود ۵ روز بعد باز...

از زمان شروعش که سه هفته گذشته ولی دوره ای بود ده روز خوب بود ۵ روز بعد باز...

اینکه قطع شده خیلی خوبه یعنی لکنت دایم نیست حتما مغزیجات بهش بده 

ارامش کافی هم براش ایجاد کن زیاد بغلش کن و..