2777
2789
عکس لباس و خونه و غذا و دست و پا و صورت و چش و چال  ابرو کم بود. کمد هم بهش اضافه شد.. . 😝 ...

😂😂😂😉خب کمد مرتب خیلی مهمه!!!! ظاهر همه خونه ها مرتبه اگه داخل کنار مرتب باشه یعنی واقعا طرف تمیزه البته من برعکسما کمدا تمیز خونه وای

کالسکه و رورو ک و...خلاصه انباریمونه بیشتر ! طفلی مامانم هربار ک میاد انقد غر میزنه ک این چ وضعشع بعد میریزه و منظم برام جمع میکنه !!

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 خدایی استارتر رفتی خودت کمدت رو دو ساعت مرتب کردی عکس میزاری بعد از ما توقع داری یهویی عکس بزا ...

نه والا. چون از بچگی مامانم خیلی تمیز بود  این مورد و عادت کردم😂

😂😂😂😉خب کمد مرتب خیلی مهمه!!!! ظاهر همه خونه ها مرتبه اگه داخل کنار مرتب باشه یعنی واقعا طرف تمیز ...

ولی بنظرم زن خونه رو اگر میخوای بفهمی ادم تمیزی هست یا نه برو تو اشپزخونه و مخصوصا سینک ظرفشویشو  نگاه کن.  کمدا که معمولا یکم بهم ریختن‌ باز مرتب کنی بازم بهم می ریزه‌ 😆پس بی خیال. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

مرتب بودن کمد و تخت و اتاق و اینا بستگی به عادت داره. کمد من اگه نامرتب باشه اعصابم متشنج می شه!   یا بلافاصله بعد از بیدار شدن اگه تخت خوابو مرتب نکنم احساس می کنم یه چیزی کم دارم.

البته این قوانین شامل خونه های بچه دار نمی شه. اونا حق دارن نامرتب باشن.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نخند یاد بگیر      

واي واي نميتونم 😂 تازه تو اتاقمم هميشه يه عالمه لباس هست خسته باشم همونجوري ميريزم تو كمد درشو ميبندم و بعد ديري ديرينگ اتاقم تميزه 😂😂😂😂🎉🍭

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
ولی بنظرم زن خونه رو اگر میخوای بفهمی ادم تمیزی هست یا نه برو تو اشپزخونه و مخصوصا سینک ظرفشویشو &nb ...

خخخخخ پس عکس آشپزخونه و سینکتو بذار  

خدایا شکرت.هنوز تو حیرتم ولی میدونم ک حکمتی هست