من باردارم و بچه دوممه ، اولی دختره که جونمه و دومی هم سونو گفت دختره که البته من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم و عاشق دختر هستیم واقعا بدون اغراق اما خونواده شوهرم ... پسرپرستن بقول معروف ! و از وقتی فهمیدن اصلا اهمیتی بهم نمیدن ، حالا مشکل اصلی من اینجاست که دوتا از برادرای شوهرم باغ زردآلو دارن و هوس زردآلوهای باغ رو کردم و اصلا از اول بهار به فکر زردآلو ها بودم که کی میشه بخورم اما هیچکس نه تعارفی کرده نه برام فرستادن ، یبارم به شوهرم گفتم همش میره از بیرون میخره با اینکه گفتم از داداشت با پولش بخر اما نمیدونم چرا از بیرون خریده منم چیزی نگفتم اما اصلا نچسبید همش ذهنم درگیرشه ، چند شب پیش هم خونه مادرشوهرم بودم یه جعبه بزرگ از همون زردآلوها تو یخچالش بود ولی نگفت بیار بخور منم دست نزدم عادت ندارم بی تعارف بردارم
باید از یخچال برمیداشتی میخوردی.اونا درکت نمیکنن خودت چرا اینجوری میکنی.
خب اخه تا حالا هیچوقت این کارو نکردم همیشه هر چی گفتن برداشتن تعارف نکنن دست نمیزنم میگم شاید راضی نیستن ، فقط از این ناراحتم که اگه تو درو همسایه یا فامیل زن باردار باشه همیشه میگن فلان چیز رو براش ببرین هوس میکنه یهو، یا فلان خوراکی رو برا فلانی بذارین بارداره گناه داره ، اونوقت به من که رسید هیچی