2777
2789
عنوان

خونه ي به هم ريخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 75 پست
دقيقا مثل هميم الان خونه بهم ريختس من جلو تي وي و گوشيم اصن مذخرف ترين كاره تميز كاريه خونهههههه

😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

اخ جوووون بالاخره يكي پيدا شد مث خودم باشه

واي من درمقابل تميز كردن خونه مقاومت ميكنمممم

يعني گريم ميگيره😖🤦‍♀️فقط اشپزي دوس دارم تو كاراي خونه

شوهرم ميگه حالا اگه بهت بگم پاشو ارايش كن ك كلي وقت ميزاري ولي واسه چهار تا دونه ظرف ميگي حال ندارم دستم درد ميكنه😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ما باید چ کار کنیم ؟ بگیم به به چ خانوم کثیف بداخلاقی؟یا دعوات کنیم؟ دلت کتک میخاد؟😂

ديگه از دعوا كردن من گذشتم 🤦‍♀️😐😖

اگه زورم بالا سرم باشه بدتر ميكنم اصلا نميكنم مث بچه ها

دوس دارم خودم انجام بدم ولي خو انجامم نميدم😐

خب عزیزم  برنامه ریزی کن  شنبه ها یه کار یکشنبه ها ....الی اخر  اگه سه هفته طبق برن ...

واي خير ببيني عزيزم  

بخدا نميدوني چه وضعيه هااا  

ولي ميترسم دوروز اول انجام بدم

از روز سوم بگم ول كن  

😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣 اخ جوووون بالاخره يكي پيدا شد مث خودم باشه واي من درمقابل تميز كردن خونه مقاو ...

دستت درد میگیره واقعا؟

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

دستت درد میگیره واقعا؟

واي اره واقعا درد ميگيره مامانم ميگه از بس هيچ كار نكردي يه كار ك ميكني اينجوري ميشي نميدونم والا

اخه با يه جارو كردن وتميز كردن چندتا ميز كه نبايد درد بگيره   ياعلي اگه يه وقتم مهمون داشته باشيم 

ك تو يه روز مجبور بشم كل خونه رو از اين روب اون رو كنم كه ديگه شب ميميرم از دست درد🤦‍♀️  

من هم شاغلم هم باشگاه میریم 

اما همیشه خونم مرتبه و همه چی سرجای خودشه

مثلا اگه با ناخن گیر کاردارم برمیدارم و وقتی کارم تموم شد بلافاصله میذارم سرجای خودش

به نظر من در این صورت خونه همیشه مرتبه 

فقط خاک میگیره وسیله ها که اون هم با گردگیری و جارو برقی حل میشه

زندگی به من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم … زندگی زیباست!

من هم شاغلم هم باشگاه میریم  اما همیشه خونم مرتبه و همه چی سرجای خودشه مثلا اگه با ناخن ...

خوشبحالتون واقعا با چندتا كار بازم خونتون مرتبه 

تنها جاي خونمون ك مرتبه الان اتاقيه ك شوهرم ميز كامپيوتر واين وسايلش اونجاس باميزاتو وجاروبرقي و...

اونم چون دست خودشه خودش مرتب ميكنه هميشه 

من ك همه جارو ب هم ميريزم😐

مثلا اگه بخوام يه كاسه بردارم از تو كابينت ك جلوش چندتا ظرف ديگه باشه اون ظرفارو ك ميزارم پايين ديگه ساليان سال همون پايين ميمونه😁

فكر نكنم مشكل تيروئيد داشته باشم اخه ازمايش دادم دوسال پيش  اقا بخدا فقط حوصله اين ظرف ش ...

من دارم میام خونتون بزنمتو برم.ماشین ظرفشویی داری و ظرف کثیف داری بابا تو دیگه آخرشی.پس ما ک ماشین نداریم چی؟

شوهرت خداروشکر صبوره کلافش نکن.

شوهرمن زود جوش میاره از کثیفی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه
من دارم میام خونتون بزنمتو برم.ماشین ظرفشویی داری و ظرف کثیف داری بابا تو دیگه آخرشی.پس ما ک ماشین ن ...

عزيزم بيا ولي نزنم😁والا همچين صبورم نيست ،تاحالا كلي كارا كرده ك يه تكون ب خودم بدم مثلا مودمو يه كاريش ميكنه ك ديگه اينترنت نداشته باشم  ازاين كارا ولي ميبينه بخاري از من بلند نميشه وصلش ميكنه😖😀

وضع ماليمون بد نيست ك نتونه يكيو بگيره ولي ميگه تو ميخواي چيكار كني صبح تاشب تواين خونه😐

بعدم من ميگم بمنچه اصلا وظيفه زن كاركردن توخونه نيست ،خانوم ب شوهرش لطف ميكنه ك خونرو تميز ميكنه يااشپزي يااين كارا😁والا

واي اره واقعا درد ميگيره مامانم ميگه از بس هيچ كار نكردي يه كار ك ميكني اينجوري ميشي نميدونم والا ا ...

مطمئن باش بدنت کلی کمبود داره ...نمیدونم با این وضعیت چقدر به خودت میرسی ولی یک دکتر برو

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

مطمئن باش بدنت کلی کمبود داره ...نمیدونم با این وضعیت چقدر به خودت میرسی ولی یک دکتر برو

اقا دكتربرم چي بگم،،بگم حال ندارم هيچ كار كنم😖  يابگم يه چكاب كامل واسم بنويسه؟